Παπαθεοδώρου: «Ελέγξαμε το ματς από το δεύτερο δεκάλεπτο»

Ο τεχνικός της «Ένωσης» τόνισε πως είναι σημαντική η συγκεκριμένη νίκη στην έδρα ενός ισχυρού αντιπάλου, στάθηκε στην άμυνα που έπαιξαν οι παίκτες του για 35’ και έδωσε συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες.

Αναλυτικά: «Πήραμε μια ακόμα σημαντική νίκη εκτός έδρας επί ενός αντιπάλου που σεβόμαστε πάρα πολύ. Έχει δημιουργήσει ένα πολύ καλό ρόστερ και ένα κράμα έμπειρων ξένων και Ελλήνων παικτών με ποιότητα και καλή λειτουργία. Μετά το δέκατο λεπτό, ελέγξαμε απόλυτα το παιχνίδι και, μέσα από την άμυνά μας, δεν αφήσαμε τον Ηρακλή να εκτελέσει με τον τρόπο που θέλει και, αφού περιορίσαμε τα λάθη μας μετά το πρώτο δεκάλεπτο, βρήκαμε ρυθμό και στην επίθεση και ελέγξαμε το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο.

Η βάση ήταν η άμυνά μας, η πολύ καλή μας άμυνα για 35’, με εξαίρεση το τελευταίο πεντάλεπτο που ο Ηρακλής άλλαξε το σχήμα του, πήγε σε πιο γρήγορες επιθέσεις για να μειώσει τη διαφορά και δεχτήκαμε κάποιους πόντους που δεν μας στοίχισαν.

Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες για την εμφάνισή τους και τον τρόπο που λειτουργούν μέχρι τώρα. Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, όπως και σήμερα. Συγχαρητήρια στον Ηρακλή, που έχει ένα πολύ καλό ρόστερ και έναν πολύ καλό προπονητή, έχουν όλα τα στοιχεία για να κάνουν μια καλή πορεία στο ελληνικό πρωτάθλημα βήμα βήμα και να είναι και πάλι ο Ηρακλής ένα μέγεθος στην ελληνική Α1».Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ