Παπανικολόπουλος: «Τα παιδιά δουλεύουν σωστά»

Αρκετά ικανοποιημένος με τη σωστή δουλειά των παικτών του Περιστέρι είναι ο Νίκος Παπανικολόπουλος, όπως δήλωσε μετά τη φιλική νίκη απέναντι στο Λαύριο.

«Το βασικό είναι ότι έπειτα από έξι μήνες και όλα αυτά που συνέβησαν ξαναγυρίσαμε σε αγωνιστική δράση, γιατί στην προπόνηση έχουμε ήδη γυρίσει», δήλωσε αρχικά ο Νίκος Παπανικολόπουλος και συμπλήρωσε:

«Πρώτο φιλικό, πρώτη αγωνιστική δράση ύστερα από έξι μήνες. Προφανώς και υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε. Προφανώς και υπάρχουν πολλά πράγματα τα οποία πρέπει να κρατήσουμε. Στο τέλος μιας δύσκολης προπονητικής εβδομάδας όπως ήταν η προηγούμενη νομίζω ότι το φιλικό ήταν ότι έπρεπε για τα συμπεράσματα και πλέον μπαίνουμε στην επόμενη εβδομάδα, όπου έχουμε περισσότερα φιλικά και πιο πολύ δουλειά στην τακτική».

Για το αν έμεινε ευχαριστημένος από την πρώτη εικόνα, της ομάδας του: «Όλοι αυτή την χρονική περίοδο είναι ευχαριστημένοι σε όλες τις ομάδες σε όλο τον κόσμο! Το βασικό είναι πως η ατμόσφαιρα είναι καλή, τα παιδιά δουλεύουν σωστά και για το αποτέλεσμα θα το δούμε…».

Δείτε το βίντεο:


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ