Παπαδόπουλος: «Συγκέντρωση και ριμπάουντ τα κλειδιά για την Εθνική»

Ο συνεργάτης του Σάββα Καμπερίδη, ο οποίος θα κοουτσάρει σήμερα την Εθνική Ανδρών λόγω της απουσίας του ασθενή Σωτήρη Μανωλόπουλου, Κώστας Παπαδόπουλος, παρέθεσε τα βασικά σημεία που χρειάζονται προσοχή από τον αντίπαλο και αυτά που πρέπει να κάνει η Εθνική για να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα στον αποψινό αγώνα με τη Μεγάλη Βρετανία (20:30) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που βρίσκεται αρκετά χρόνια μαζί, υπάρχει κατ’ επέκταση συνοχή αφού αυτοί οι παίκτες αγωνίζονται μαζί τα τελευταία 3-4 χρόνια. Στηρίζονται πάρα πολύ στον Λουκ Νέλσον, τον παίκτη που κουβαλάει όλο το σκοράρισμα, ενώ είναι πολύ δυνατοί και στην front line, έχουν αθλητικά παιδιά, δυνατά και προσπαθούν να περάσουν εκεί τη μπάλα», τόνισε και πρόσθεσε:

«Κάπως έτσι διαγράφεται και το τι πρέπει να κάνουμε εμείς και το βασικό είναι να αντιμετωπίσουμε τους ψηλούς τους. Πρέπει να ελέγξουμε τα ριμπάουντ αφού πάνε με ορμή σε αυτά και είναι πολύ αθλητικοί παίκτες και φυσικά να σταματήσουμε το σκοράρισμα του Νέλσον, που είναι αναμφισβήτητα ο κινητήριος μοχλός τους. Θεωρώ ότι αν πετύχουμε σε αυτούς τους δύο βασικούς στόχους δεν θα έχουμε πρόβλημα. Η δική μας ομάδα έχει μεγάλη διάθεση, υπάρχουν καλές συνεργασίες και χημεία μεταξύ των παικτών και αν δείξουμε την απαραίτητη συγκέντρωση, ξαναλέω ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα να φτάσουμε στον στόχο μας».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ