Οπαδός της ΑΕΚ αγόρασε 100 διαρκείας για να διατεθούν σε ανέργους και φοιτητές!

Σε μια συγκινητική πρωτοβουλία προχώρησε ένας επιχειρηματίας οπαδός της ΑΕΚ από τη Μύκονο.

Όπως γνωστοποίησε η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ, ο φίλος της ομάδας προμηθεύτηκε 100 εισιτήρια διαρκείας, προκειμένου να ενισχύσει τον σύλλογο και ζήτησε να μοιραστούν δωρεάν σε ανέργους και φοιτητές.

Η ΑΕΚ τον ευχαρίστησε δημόσια, τονίζοντας, ωστόσο, πως ο επιχειρηματίας δεν επιθυμεί να δημοσιοποιηθεί το όνομά του.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η νίκη-πρόκριση επί του Περιστερίου, υπό αντίξοες συνθήκες στο Κύπελλο Ελλάδος, και τα πρώτα δείγματα γραφής της νέας στρατηγικής, του επικαιροποιημένου πλάνου της ΑΕΚ BC συγκινούν τους φίλους της “Βασίλισσας”.

Η ΑΕΚ ΒC αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς τον “Ενωσίτη” επιχειρηματία ποτών από τη Μύκονο, ο οποίος προσέφερε ένα σημαντικό ποσό στον Οργανισμό για την αγορά 100 Εισιτηρίων Διαρκείας. Επιθυμία του φίλου της ΑΕΚ, ο οποίος δεν θέλησε να δημοσιοποιηθεί το όνομά του, είναι όπως τα “Διαρκείας” διανεμηθούν δωρεάν σε ανέργους και φοιτητές, οπαδούς της ΑΕΚ, για να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη δυναμική το νέο ΣΠΙΤΙ μας στα Άνω Λιόσια. Προδήλως η επιθυμία του θα ικανοποιηθεί, αλλά με την άρση ή χαλάρωση των υγειονομικών μέτρων από την Κυβέρνηση για περιορισμό του κόσμου στα γήπεδα.

Η πρωτοβουλία του φλογερού “κιτρινόμαυρου” πιστού της “Βασίλισσας” σ’ αυτή την κρίσιμη περίοδο για άπασα την ανθρωπότητα δείχνει το δρόμο και δημιουργεί προσδοκίες. Παράλληλα, αυξάνει τη δική μας ευθύνη για τα μελλοντικά.

Θα επανέλθουμε με νεότερες οδηγίες σχετικά με τον τρόπο παραλαβής των “Διαρκείας”».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ