Οι σκέψεις του Περιστερίου για Τσαλμπούρη

Σε ρυθμό-εξπρές πραγματοποιήθηκε η υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού του Περιστερίου, καθώς με συνοπτικές διαδικασίες οι «Πρίγκιπες της Δυτικής όχθης» έχουν προσθέσει στη φαρέτρα τους, τους Πέτεγουεϊ, Γκάντι, Μαυροκεφαλίδη, Αθηναίου, Τζόουνς και Άρλετζ, ενώ δεν πρέπει να ξεχνά κανείς τις κρίσιμες ανανεώσεις των Γκρέι και Σκορδίλη.

Παρ’ όλα αυτά, η δουλειά για τον προπονητή, Νίκο Παπανικολόπουλο και τον ιθύνοντα νου του αγωνιστικού (και όχι μόνο) τμήματος, Γιώργο Πανταζόπουλο δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, καθώς εξετάζει η απόκτηση ενός ακόμα παίκτη.

Για την ακρίβεια, αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο πλάνα. Το πρώτο έχει να κάνει με την απόκτηση ενός παίκτη στο «4» και το δεύτερο με την προσπάθεια ενίσχυσης με ένα «τεσσαροτριάρι» από την ξένη αγορά.

Εφόσον τεχνική ηγεσία και διοίκηση αποφασίσουν την απόκτηση ενός καθαρού «τεσσαριού», σε περίοπτη θέση στη λίστα βρίσκεται ο Γιώργος Τσαλμπούρης. Ο 24χρονος (2,18) ξεχωρίζει από τις διαθέσιμες επιλογές και ήδη έχουν πραγματοποιηθεί διερευνητικές κρούσεις ανάμεσα σε παίκτη και ομάδα, αλλά δεν έχουν παρθεί οριστικές αγωνιστικές αποφάσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ