Νέα απόφασή υπέρ Σκινδήλια σε δικαστική διαμάχη με τον Γιαννακόπουλο

Το Εφετείο Αθηνών εξέδωσε απόφαση υπέρ του Γιώργου Σκινδήλια στη δικαστική διαμάχη με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, στον οποίο επέβαλε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή για ηθική αυτουργία και συκοφαντική δυσφήμιση.

Για αποκατάσταση της τιμής του και της υπόληψής του έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού σε δήλωσή του.

Η δήλωση Γιώργου Σκινδήλια

Το Εφετείο Αθηνών καταδίκασε την 8.12.2020 και σε δεύτερο βαθμό τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο σε ποινή φυλακίσεως 12 μηνών με τριετή αναστολή για ηθική αυτουργία σε συκοφαντική μου δυσφήμηση.

Η ανάγκη αποκατάστασης της τιμής και υπόληψής μου, που τόσο επίμονα και επί πολλά χρόνια προσβλήθηκαν, επιβάλλει να καταστήσω γνωστό ότι το ποινικό δικαστήριο, με την ομόφωνη τελεσίδικη απόφασή του, έκρινε ότι ο Δ. Γιαννακόπουλος χρησιμοποίησε τον ιστότοπο συμφερόντων του με την επωνυμία «Newsbomb.gr» για να με συκοφαντήσει επανειλημμένα.

Όμοια απόφαση έχει λάβει το Εφετείο Αθηνών και στην παράλληλη αστική δίκη, καταδικάζοντας τον εμπνευστή των συκοφαντικών δημοσιευμάτων Δημήτρη Γιαννακόπουλο να μού καταβάλει χρηματική αποζημίωση και να δημοσιεύσει την εις βάρος του απόφαση στον ίδιο ιστότοπο newsbomb.gr.

Αθήνα, 14.12.2020Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ