Μένει στην ΑΕΚ ο Μωραΐτης

Μετά από μία σεζόν που αγωνίστηκε ως δανεικός στον Κολοσσό Ρόδου, ο Δημήτρης Μωραΐτης επιστρέφει στην ΑΕΚ με στόχο την καθιέρωση!

Ο 21χρονος γκαρντ καλείται να αρπάξει από τα μαλλιά την ευκαιρία που θα του δώσει ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, ο οποίος τον έχει κανονικά στα πλάνα του για το ρόστερ της επόμενης περιόδου.

Ο Μωραΐτης έχει συμβόλαιο με την Ένωση μέχρι το 2022, ενώ θυμίζουμε ότι αποκτήθηκε από τους «κιτρινόμαυρους» το 2015 ως μεγάλη επένδυση για το μέλλον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεαρός γκαρντ δουλεύει σκληρά το τελευταίο διάστημα με στόχο να βελτιωθεί και να καταφέρει να αποκτήσει σημαντικότερο ρόλο στην ΑΕΚ.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη ίσως σημάνει και την αποχώρηση -είτε με τη μορφή δανεισμού, είτε ως ελεύθερος- του Βασίλη Τολιόπουλου, καθώς θα υπάρχει πληθώρα λύσεων στις θέσεις των περιφερειακών.

Για την ώρα, ο τεχνικός της Ένωσης υπολογίζει στους Γκίκα, Ζήση, Μωραΐτη, στον Λάνγκφορντ (που κατά πάσα πιθανότητα θα παραμείνει στο ρόστερ) και έχει ως στόχο την απόκτηση ενός ακόμα ξένου -combo- γκαρντ, που θα αντικαταστήσει στην ουσία τον Ρέι και θα είναι ικανός σκόρερ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ