Μαντζούκας: «Καλύτερη επιλογή για μένα ο Παναθηναϊκός από τον Ολυμπιακό».

Καλύτερη επιλογή χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ο ταλαντούχος φόργουορντ Λευτέρης Μαντζούκας, που ανέφερε ότι προτίμησε την πρόταση των «πρασίνων» από αυτή του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

– Για τη μη χρησιμοποίησή του στο ματς με τον Ιωνικό: «Θα ήθελα πολύ να βοηθήσω σήμερα την ομάδα μου. Δυστυχώς αυτό το τελευταίο παιχνίδι δεν συνοδεύτηκε με μία νίκη. Προσπάθησαν πολύ τα παιδιά, εγώ είπα στον κόουτς ότι αν με χρειαστεί θα είμαι έτοιμος, αλλά θεώρησε ότι θα ήταν καλύτερο να προφυλαχθώ και όλα καλά. Σίγουρα ο Προμηθέας για μένα είναι μία οικογένεια, με όλους τους ανθρώπους έχω άψογες σχέσεις. Ήταν ένα πολύ όμορφο ταξίδι. Σίγουρα θα συνεχίσω να έχω επαφή με τους ανθρώπους του Προμηθέα».

– Για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό: «Ήρθαν σχετικά γρήγορα τα πράγματα, δεν περίμενα να γίνει κάτι μέσα στην χρονιά. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού πλησίασαν τους ανθρώπους που με αντιπροσωπεύουν. Θα προσπαθήσω να αποδείξω στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και στον εαυτό μου κυρίως ότι αξίζω να βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα. Δεν πήγε κάτι στραβά με τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι, απλά θεώρησα ότι δεν ήταν το καλύτερο για μένα. Αυτή η πρόταση τώρα πιστεύω ότι είναι το καλύτερο για μένα. Είναι τεράστια τιμή να παίζεις γι’ αυτή την φανέλα, γι’ αυτόν τον σύλλογο. Εγώ θα συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω, να δουλεύω και ακόμη περισσότερο. Από κει και πέρα, σκαλί-σκαλί, βήμα-βήμα να γίνομαι καλύτερος».

– Για το πότε θα ενσωματωθεί στον Παναθηναϊκό: «Έχω μιλήσει με κάποιους ανθρώπους της ομάδας. Από βδομάδα θα ενσωματωθώ στον Παναθηναϊκό. Θα επιστρέψω στην Πάτρα να κάνω κάποια πράγματα και από βδομάδα θα έρθω στην Αθήνα».Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ