Λυκογιάννης: «Με καθαρό μυαλό για τη νίκη…»

Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ο προπονητής των «ασπρόμαυρων» Άρης Λυκογιάννης, μίλησε για το προσεχές παιχνίδι της ομάδας κόντρα στον Ηρακλή, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021 στο PAOK Sports Arena.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η διακοπή είναι αλήθεια ότι ανακόπτει τον ρυθμό των ομάδων που δεν είχαν αγώνα αυτό το διάστημα, υπήρχε ωστόσο η δυνατότητα να δουλέψουμε πάνω σε κάποια πράγματα, να προσθέσουμε νέα στοιχεία στο παιχνίδι μας και σίγουρα να βελτιώσουμε κάποιες καταστάσεις.

Το ζητούμενο είναι να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Είναι στο γήπεδό μας, είναι ένα τοπικό ντέρμπι και ο στόχος μας, όπως σε όλα τα παιχνίδια, είναι να κερδίσουμε. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο αντίπαλος είναι μία ομάδα με ποιότητα, έχει πολύ μεγάλο ατομικό ταλέντο και σίγουρα είναι ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες.

Ελπίζω οι παίκτες μας να είναι έτοιμοι και συγκεντρωμένοι, τόσο σωματικά, όσο και πνευματικά, ώστε να μπορέσει η ομάδα να κερδίσει. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει καθαρό μυαλό. Ο Ηρακλής ασκεί μεγάλη πίεση στη μπάλα κι εμείς πρέπει να το αντιμετωπίσουμε σωστά αυτό. Να κάνουμε το παιχνίδι μας, με έλεγχο των ριμπάουντ και του ρυθμού».

Διαβάστε επίσης:

Παπαθεοδώρου: «Πρέπει να κάνουμε πολύ καλό παιχνίδι για να πάρουμε τη νίκη»

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ