Λυκογιάννης: «Ήταν δύσκολο να μείνουμε πνευματικά στο επίπεδο που θα θέλαμε»

Ο Άρης Λυκογιάννης τόνισε πως ήταν δύσκολο να μείνουν συγκεντρωμένοι σε ένα τόσο αδιάφορο βαθμολογικά ματς και στάθηκε στο γεγονός πως έπαιξαν άσχημα στην πρώτη περίοδο και όπως έπρεπε στο υπόλοιπο ματς, ενώ δεν πρόεκυψαν τραυματισμοί σε μια εύκολη νίκη, δίνοντας το σύνθημα για τα πλέι οφ.

Αναλυτικά: «Ήταν ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι, από αυτά που δεν αρέσουν καθόλου στους προπονητές. Προερχόμασταν από μία διακοπή αρκετών ημερών, δεν υπήρχε ουσιαστικός βαθμολογικός στόχος, καθώς, εμείς από τη μία, είχαμε εξασφαλίσει την πέμπτη θέση, ενώ και ο αντίπαλος είχε ήδη υποβιβαστεί. Ήταν δύσκολο και να προετοιμαστούμε, αλλά και πνευματικά να μείνουμε στο επίπεδο που θέλαμε.

Το θετικό για μας είναι, ότι πέρα από το νωθρό ξεκίνημα που κάναμε στο πρώτο δεκάλεπτο, είχαμε στη συνέχεια μία αρκετά ικανοποιητική εικόνα, χωρίς να πιάσουμε πολύ υψηλά στάνταρ απόδοσης. Ήμασταν, όμως, συνεπείς, νικήσαμε αρκετά εύκολα, αποφύγαμε όλα τα απρόοπτα, δεν είχαμε τραυματισμούς και μας δίνεται πλέον η δυνατότητα να κάνουμε καλό Πάσχα, να εκμεταλλευτούμε αυτήν τη μικρή διακοπή που έχουμε μπροστά μας και μετά να συγκεντρωθούμε στη δύσκολη σειρά των πλέι οφ που έχουμε μπροστά μας. Αυτή είναι η επόμενη πρόκληση για μας».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ