Κουζέλογλου: «Πολύ σημαντικό για τον Άρη το ματς με τη Λάρισα»

O Γιάννης Κουζέλογλου αναφέρθηκε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ στην κρισιμότητα του αγώνα του Αρη με τη Λάρισα (6/3, 17:00), όσο και στην κατάσταση στον αθλητισμό, λόγω πανδημίας. Αναλυτικά:

«Καλησπέρα σε όλες και σε όλους. Για μια ακόμη φορά τον τελευταίο χρόνο, βιώνουμε μια πολύ δύσκολη περίοδο, λόγω της πανδημίας και ήθελα να ευχηθώ σε όλους υγεία και προσοχή στην καθημερινότητα.

Δυστυχώς η νέα έξαρση του κορωνοϊού σε πολλές περιοχές της χώρας, είχε ως αποτέλεσμα την αναστολή των προπονήσεων των ομάδων της Α1 γυναικών και της Α2 ανδρών, που περίμεναν πως και πως όλο αυτό το διάστημα την επιστροφή στις προπονήσεις και την επανεκκίνηση των κατηγοριών.

Είναι πολύ στενάχωρο το συναίσθημα και μπορώ να καταλάβω πως αισθάνονται. Θα ήθελα να ευχηθώ να το ξεπεράσουμε όλο αυτό, όσο πιο γρήγορα γίνεται και να επανέλθει η κανονικότητα σε όλους τους τομείς της ζωής.

Όσο για την ομάδα μου, τον Άρη, έχουμε μπροστά μας έναν πολύ σημαντικό αγώνα, στην έδρα μας κόντρα στη Λάρισα. Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή και αθλητική ομάδα, η οποία στηρίζει πολλά στο επιθετικό ταλέντο των παικτών της και στη δύναμη που έχει ειδικά στην περιφέρεια.

Επίσης, της αρέσει το transition παιχνίδι κι αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να της επιτρέψουμε να το κάνει. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να κατακτήσουμε τη νίκη.

Το πρόγραμμα είναι αρκετά απαιτητικό, καθώς σε διάστημα οκτώ ημερών, θα δώσουμε τρεις αναμετρήσεις. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις δύσκολες στιγμές κάθε αγώνα, ξεχωριστά».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ