Καμπερίδης: «Πρέπει να προετοιμαστούμε για τη δύσκολη συνέχεια»

Ο Άρης παρουσίασε ανταγωνιστικό πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο στο τέλος δέχθηκε βαριά ήττα 94-72 στο ΟΑΚΑ.

Με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του Άρη, Σάββας Καμπερίδης στάθηκε στη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, αλλά και στη δύσκολη συνέχεια που έχουν οι Θεσσαλονικείς για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάββα Καμπερίδη:

«Γνωρίζαμε εκ των προτέρων ότι ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι, οι απουσίες το έκαναν ακόμα πιο δύσκολο. Θέλαμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και να εκμεταλλευτούμε το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός έχει συνεχόμενους αγώνες. Όταν ανέβασε ρυθμούς ο Παναθηναϊκός δυσκολευτήκαμε να ακολουθήσουμε τον ρυθμό. Θα μπορούσαμε να λειτουργήσουμε λίγο καλύτερα στην τρίτη περίοδο, και να μην ξεφύγει το σκορ. Όμως αυτό συμβαίνει απέναντι σε ομάδες που υπερτερούν σε φυσικά προσόντα και ποιότητα.

Ακόμα και όταν παίζεις με τόσο μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, παίζεις για να κερδίσεις. Στο τέλος ο Παναθηναϊκός ανέβασε την ένταση και δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε. Πρέπει να προετοιμαστούμε για τη δύσκολη συνέχεια. Έχουμε παιχνίδια μπροστά μας που πρέπει πάση θυσία να τα κερδίσουμε. Το ζητούμενο είναι να κοιτάξουμε τί κάνουμε εμείς και όχι τους άλλους. Πρέπει στα επόμενα παιχνίδια να παρουσιάσουμε την πληρότητα και το πρόσωπο που πρέπει, ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε τις νίκες που θέλουμε».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ