ΚΑΕ Ηρακλής: «Δεν μπορούν να ληφθούν αποφάσεις εν θερμώ»

Μεγάλη απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις του Ηρακλή μετά την εντός έδρας συντριβή (77-60) από το Λαύριο.

Ήδη, κυκλοφορούν οι φήμες που κάνουν λόγο για μία ενδεχόμενη απομάκρυνση του Βαγγέλη Ζιάγκου από τον πάγκο, με τον «Γηραιό» να τονίζει με τοποθέτησή του στο Facebook πως οι όποιες αποφάσεις παρθούν δεν θα είναι εν θερμώ και εν μία νυκτί.

Η ανάρτηση της ΚΑΕ στο Facebook:

«Τα τελευταία αποτελέσματα μας στεναχωρούν, όπως όλον τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ. Τέτοιες ήττες και εμφανίσεις, που δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που θέλουμε για την Ομάδα, μας απογοητεύουν, αλλά μας δίνουν και να καταλάβουμε πως με τόσο αντίξοες συνθήκες πρέπει να βρούμε τον τρόπο να γινόμαστε καλύτεροι. Και να δουλέψουμε, όλοι μαζί, ακόμη παραπάνω, με αυτό τον στόχο. Έχοντας αυτό το σκεπτικό οι αποφάσεις μας δεν μπορούν να ληφθούν εν θερμώ και εν μία νυκτί. Θα είναι όμως βέβαιο ότι θα στοχεύουν στο καλό της Ομάδας. Πιστεύουμε ότι όλοι στοχεύουμε στο ίδιο. Συγνώμη για σήμερα, αύριο ξημερώνει μια άλλη μέρα…».

Τα τελευταία αποτελέσματα μας στεναχωρούν, όπως όλον τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ. Τέτοιες ήττες και εμφανίσεις, που δεν έχουν…

Δημοσιεύτηκε από Iraklis BC / Ηρακλής Θεσσαλονίκης Καλαθοσφαίριση στις Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2020Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ