ΕΟΚ-ΠΣΑΚ: Ετοιμάζουν πρόταση για την επανέναρξη των Εθνικών πρωταθλημάτων

Πρόταση προς την Πολιτεία για την επανέναρξη των Εθνικών πρωταθλημάτων ετοιμάζουν ΕΟΚ και ΠΣΑΚ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ομοπονσδίας μπάσκετ, οι δύο πλευρές θα έχουν επαφές με τις ομάδες, αρχής γενομένης με αυτές της Α2, ώστε να συζητηθεί ο τρόπος που θα είναι εφικτή η επιστροφή στα γήπεδα, προκειμένου να προωθηθεί στους αρμόδιους φορείς.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Συνάντηση με αντιπροσωπεία του ΠΣΑΚ, αποτελούμενη από τους Ανδρέα Γλυνιαδάκη, Δημήτρη Μαυροειδή και Αβραάμ Καλλινικίδη, είχε σήμερα ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι με δεδομένες τις απαγορεύσεις της Πολιτείας που είναι η μοναδική αρμόδια να λαμβάνει αποφάσεις για τις επιτρεπόμενες δράσεις κατόπιν των εισηγήσεων των αρμόδιων επιστημόνων, ουσιαστικά δεν μπορούν να υπάρξουν μονομερείς κινήσεις.

Με δεδομένη, όμως, την κοινή επιθυμία για να υπάρξουν οι συνθήκες επανέναρξης της δράσης στα Εθνικά πρωταθλήματα όσο πιο γρήγορα αυτό είναι εφικτό, αποφασίστηκε να συνεχιστούν οι επαφές με τη συμμετοχή και των ομάδων αρχής γενομένης από την Α2, ώστε να διερευνηθούν οι δυνατότητες υποβολής μιας πρότασης όλων των εμπλεκόμενων φορέων προς την Πολιτεία προς την κατεύθυνση αυτή».Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ