Δέδας: «Να κορυφώσουμε την απόδοσή μας τον κρίσιμο μήνα του Δεκεμβρίου»

Σε κρίσιμο μήνα μπαίνει η ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Στέφανο Δέδα, με τον τεχνικό της «Ένωσης» να σημειώνει ότι στις τάξεις της στοχεύουν στο να κορυφώσουν την απόδοσή τους σ’ εκείνο το διάστημα. Αρχής γενομένης από το επικείμενο ματς με τον Προμηθέα το Σάββατο (4/12, 20:00) στο κλειστό των Άνω Λιοσίων για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Ταυτόχρονα, ο Δέδας υπογράμμισε ότι το μυαλό των «κιτρινόμαυρων» είναι στον Στέφαν Γέλοβατς, ωστόσο θεωρεί ότι πρέπει να βρουν ξανά τα ψυχικά αποθέματα.

Αναλυτικά, η τοποθέτηση του Στέφανου Δέδα στο aekbc.gr:

«Μπαίνουμε σ’ ένα πολύ κρίσιμο μήνα για τους στόχους της ομάδας. Η αρχή γίνεται στη συνάντηση με τον Προμηθέα. Θα είναι ένας αγώνας με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, αν αναλογιστούμε τα συσσωρευμένα προβλήματα, που αντιμετωπίζουμε από την αρχή της περιόδου, ωστόσο πάμε στο ματς με καλή ψυχολογία, τηρουμένων των συνθηκών, μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες, σε BCL και Basket League.

Ακολουθούν μέσα στον Δεκέμβρη, μεταξύ άλλων σημαντικών αγώνων, δύο ”Τελικοί” στο γήπεδό μας, για το BCL και το Κύπελλο Ελλάδος αντιστοίχως, και στοχεύουμε να κορυφώσουμε την απόδοσή μας εκείνο το διάστημα.

Βασικό ζητούμενο είναι να μείνουμε υγιείς.

Σ’ αυτόν τον κρίσιμο μήνα, η βοήθεια του κόσμου της ΑΕΚ κρίνεται απαραίτητη, ώστε να ωθήσει τους παίκτες μας να ”υπερβάλλουν εαυτόν”. Είναι ο μόνος τρόπος, για να ξεπεράσουμε τα δύσκολα.

Το μυαλό μας είναι πάντα στον Στέβαν Γέλοβατς. Είναι ανθρώπινο. Και πώς αλλιώς να γινόταν; Ωστόσο, θεωρώ, ότι πρέπει και θα βρούμε ξανά τα ψυχικά αποθέματα για να διαχειριστούμε ακόμη ένα απαιτητικό ματς».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ