Αναβολή στην εκδίκαση της αίτησης κατάπτωσης της εγγυητικής της ΚΑΕ Άρης

Αναβολή για τις 25/5 πήρε η εκδίκαση της αίτησης κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ Άρης από τους πιστωτές της ομάδας.

Η ΚΑΕ κατάφερε να κερδίσει λίγο χρόνο, καθώς πέτυχε την αναβολή της εκδίκασης για δύο εβδομάδες, ώστε να επιτευχθεί συμφωνία με όλους τους πιστωτές και να γλιτώσει η ομάδα την κατάπτωση της εγγυητικής.

Η πλευρά του Άρη κατέβαλε τις τελευταίες μέρες χρήματα σε αυτούς τους πρώην συνεργάτες του, δείχνοντας την πρόθεση να καταβάλλει τα οφειλόμενα ή να τα διακανονίσει. Στο συγκεκριμένο αίτημα συναίνεσαν ο Δημήτρης Πρίφτης, ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, ο Δημήτρης Βεργίνης και ο Θόδωρος Ζάρας αλλά οι τόνοι ενώπιον των μελών της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού ανέβηκαν μεταξύ του νομικού εκπροσώπου του Άρη Χρήστου Γρόλλιου και του νομικού Νίκου Πετράτου, κατόπιν εντολής των πελατών του Κώστα Χαραλαμπίδη, Φάνη Κουμπούρα, Νίκου Μπάρλου και Σπύρου Μούρτου όπως έγινε γνωστό από την πλευρά του Άρη.

Η ΕΕΑ αναφέρει: “1. Αίτηση των αθλητών Κων/νου Χαραλαμπίδη, Νικολάου Αργυρόπουλου, Νικολάου Μπάρλου, Θεοφάνη Κουμπούρα, Σπυρίδωνα Μούρτου, Μιχάλη Τσαϊρέλη, Δημητρίου Βεργίνη και Θεόδωρου Ζάρα, του προπονητή Δημητρίου Πρίφτη και του τρίτου Ισίδωρα Κούνουπα περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ ΑΡΗΣ 2003. (εξ αναβολής)

ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 25-5-21”.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ