Ζευγολατιό: Υποδοχή ήρωα ετοιμάζουν στον Νίκο Μπάρτζη μετά την αποχώρησή του από το Survivor – Το ποσό που ξόδεψαν για το καλωσόρισμα

Στο νέο επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Κυριακής, ο Γιώργος Λιανός κάλεσε τους παίκτες σε έκτακτο συμβούλιο του νησιού και ανακοίνωσε πως ο Νίκος Μπάρτζης αποχωρεί οριστικά από το ριάλιτι επιβίωσης, καθώς ο τραυματισμός που έχει στα γόνατα του είναι αρκετά σοβαρός.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ανακοίνωση της αποχώρησης του Νίκου τους σόκαρε όλους και η εξέλιξη αυτή έφερε μεγάλες αλλαγές.

Ωστόσο, όταν οι παίκτες γύρισαν στην παραλία τους συνάντησαν τον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος τους επισκέφτηκε για να τους αποχαιρετήσει. Μάλιστα, ο παίκτης της μπλε ομάδας εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να φύγει οριστικά από το Survivor.

Σήμερα Δευτέρα στην εκπομπή “Το Πρωινό” αποκάλυψαν ότι στον Νίκο Μπάρτζη, οι κάτοικοι του χωριού του, του Ζευγολατιού, του ετοιμάζουν υποδοχή ήρωα.

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε πως έχουν αγοραστεί ήδη 1.500 ευρώ πυροτεχνήματα τα οποία θα τοποθετηθούν στην Εθνική στο σημείο μετά την Κόρινθο που στρίβεις για Ζευγολατιό.

Το αυτοκίνητο θα πηγαίνει αργά στον παράδρομο και αριστερά και δεξιά θα σκάνε τα πυροτεχνήματα.

Ακόμη, ο παρουσιαστής είπε πως θα μαζευτούν στην κεντρική πλατεία του χωριού που θα γίνει ένα μεγάλο πάρτι έκπληξη για χάρη του Νίκου Μπάρτζη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ