Ξέσπασε η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: “Δυστυχώς για κάποιους είναι πολύ εύκολο να κρίνουν έναν άνθρωπο και ακόμα χειρότερα…”

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στον τρίτο κύκλο του MasterChef, όπου κατάφερε να φτάσει μέχρι τον μεγάλο τελικό, κερδίζοντας τη δεύτερη θέση.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής ήταν μία από τις πιο πολυσυζητημένες και δεν ήταν λίγες οι φορές που δέχθηκε αρνητικά σχόλια μέσα από τα social media.

Πριν λίγες ώρες με αφορμή ένα instastory φίλης της, ξέσπασε με αφορμή τα κακεντρεχή σχόλια που έχει ακούσει κατά καιρούς.

«Δυστυχώς για κάποιους είναι πολύ εύκολο να κρίνουν έναν άνθρωπο και ακόμα χειρότερα να τον βρίζουν και να τον καταριούνται… Έναν άνθρωπο που απλά βλέπουν στην τηλεόραση χωρίς να τον ξέρουν… που πολύ εύκολα έχουν την επιλογή να αλλάξουν κανάλι, αλλά δεν το κάνουν, απλά συνεχίσουν να τον βρίζουν… Ποτέ κανείς από αυτούς δεν έβαλε στη θέση εκείνου που βρίζουν την αδερφή του, την μάνα του ή κάποιον δικό του. Δυστυχώς αυτή είναι η Ελλάδα μας.», έγραψε χαρακτηριστικά η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη.

Δείτε στο σχετικό στιγμιότυπο από το Instagram της Σπυριδούλας Καραμπουτάκη: 

Ξέσπασε η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: “Δυστυχώς για κάποιους είναι πολύ εύκολο να κρίνουν έναν άνθρωπο και ακόμα χειρότερα…”

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ