Ξεσπά δημόσια ο Αντώνης Κανάκης: “Oι ευθανασίες σε αυτόν τον τόπο γίνονται πάντα στους λάθος γαϊδάρους”

Η απάνθρωπη κακοποίηση που δέχτηκε το γαϊδουράκι στη Ζίτσα Ιωαννίνων με αποτέλεσμα την ευθανασία του δημιούργησε πληθώρα αντιδράσεων στα social media.

Ανάμεσά τους και ο Αντώνης Κανάκης που ουκ ολίγες φορές έχει μιλήσει για την αγάπη που τρέφει για τα ζώα και τα δικαιώματά τους.

Αν και ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 δεν τοποθετείται συχνά για τα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία, αυτή την φορά ξέσπασε δημόσια μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook εξηγώντας πως οι ευθανασίες σε αυτόν τον τόπο γίνονται πάντα στους λάθος «γαϊδάρους».

Η ανάρτηση του Αντώνη Κανάκη

«Σήμερα άκουγα τη θλίψη των δημοσιογράφων για την ευθανασία του γαϊδαράκου. Τουλάχιστον ο γαϊδαράκος γλύτωσε από έναν βασανιστικό θάνατο και από μία βασανιστική ζωή που εμείς οι άνθρωποι απλόχερα χαρίζουμε χρόνια τώρα στα γλυκύτατα αυτά πλάσματα. Αυτό που ίσως είναι περισσότερο θλιβερό, με απόλυτα αλληγορική διάθεση και γραφή, είναι ότι οι ευθανασίες σε αυτόν τον τόπο γίνονται πάντα στους λάθος “γαϊδάρους”» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Αντώνης Κανάκης.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Αντώνη Κανάκη:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ