Ξανά ερωτευμένος ο δημοσιογράφος Θάνος Δημάδης μετά το διαζύγιό του- Η φωτογραφία με τον νέο του σύντροφο

Πριν από λίγο καιρό ο δημοσιογράφος Θάνος Δημάδης ανακοίνωσε το διαζύγιό του από τον σύζυγό του, μετά από οκτώ χρόνια γάμου.

Ωστόσο, ο ίδιος δηλώνει ξανά ερωτευμένος.

Συγκεκριμένα, ο Θάνος Δημάδης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μια κοινή φωτογραφία με τον νέο του σύντροφο, κάνοντας μια τρυφερή εξομολόγηση.

Η ανάρτηση του Θάνου Δημάδη

«Υπάρχουν φορές που η ζωή έχει γράψει εκ των προτέρων το σενάριο της ζωής μας. Καταστάσεις και πράγματα ξαφνικά τελειώνουν για να ακολουθήσουν νέα, που ξεκινούν το ίδιο αναπάντεχα. Η ζωή είναι μια συνεχής εναλλαγή μεταξύ τέλους και αρχής νέων ξεκινημάτων στα επαγγελματικά, τα κοινωνικά, αλλά πρωτίστως την αγάπη.

Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι η μετάβαση μέσω ενός διαζυγίου θα μου έφερνε το δώρο ενός νέου πολλά υποσχόμενου κεφαλαίου μπολιασμένου με συναισθήματα, φροντίδα και μεγάλες προσδοκίες που με κάνουν να χαμογελάω στο μέλλον. Καθώς γιορτάζω τα σήμερα γενέθλιά μου αυτήν την ξεχωριστή μέρα, είμαι ευγνώμων για αυτό το δώρο που μου επιφύλασσε η ζωή.

Με κάνεις πιο δυνατό καθημερινά για να αντιμετωπίζω προκλήσεις και να παλεύω για να κερδίζω μάχες, Μάθιου. Ως γνωστόν, ένας ίσον κανένας, δύο ίσον δύναμη», έγραψε ο Θάνος Δημάδης.

Δείτε την ανάρτησή του.

Η ανάρτηση του Θάνου Δημάδη για τον χωρισμό του

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ