Βίκυ Κάβουρα: “Έπεσα θύμα του λογιστή που βρέθηκε απαγχονισμένος”

Θύμα του 50χρονου λογιστή ο οποίος πριν από λίγες μέρες βρέθηκε απαγχονισμένος στο Μοσχάτο έπεσε η Βίκυ Κάβουρα. Η ηθοποιός μίλησε στο Happy Day και στη Βιβή Μπουγιούρα, αποκαλύπτοντας τι ακριβώς συνέβη.

«Μία πολύ γνωστή εταιρία έδινε 60 αυτοκίνητα σε μία άλλη εταιρία με τρεις υπαλλήλους για να μην τα εκμεταλλεύεται. Δεν υπάρχει κάποια λογική σε αυτό. Εγώ όπως και πολύς κόσμος νοικιάζαμε αυτοκίνητα απ’ αυτούς και πληρώναμε κάθε μήνα κάποιο ποσό, ή κάποιο άλλο αυτοκίνητο ως εγγύηση και αυτά έχουν χαθεί. Εγώ κάλεσα τον ίδιο τον άνθρωπο για να τον πληρώσω, με τον μήνα. Ήταν σε μία κατάσταση άθλια, δεν μπορούσε να επικοινωνήσει, τρόμαξα, αλλά δεν έδωσα σημασία.

Μετά από 2-3 μέρες πληροφορήθηκα πως όλο αυτό που έγινε και σοκαρίστηκα. Είναι πάρα πολύς κόσμος βέβαια που την έχει πατήσει με αυτή την υπόθεση. Έχουμε μείνει χωρίς αυτοκίνητο γιατί το δικό μου έχει χαθεί. Δεν ξέρω τι γίνεται….

Ο λόγος που το αναφέρω όλο αυτό είναι γιατί ξέρω ότι είναι πάνω από 60-70 άτομα που ξέρω ότι την έχουν πατήσει και περνάνε δύσκολα. Όπως κι εγώ περνάω πολύ δύσκολα αυτές τις ημέρες. Μπορούμε να είμαστε μαζί, να κάνουμε κάτι όλοι μαζί και να προσπαθήσουμε ό,τι μπορούμε να το διεκδικήσουμε. Την πατήσαμε, ήταν εξαιρετικός προς όλους μας. Με τον Θεό με τον καλό λόγο στο στόμα και την πατήσαμε. Δεν κατάλαβα την απάτη, εγώ στις ειδήσεις το είδα και μετά κατασχέθηκαν όλα από την Αστυνομία. Και λογικό είναι» εξομολογήθηκε η Βίκυ Κάβουρα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ