Βικτώρια Καρύδα: “Ο φίλος του που τον αναγνώρισε, γιατί δολοφονήθηκε λίγο πριν το δικαστήριο;”

Στην εφημερίδα Real News και τη δημοσιογράφο, Άννα Κανδύλη μίλησε η Βικτώρια Καρύδα, η οποία εξέφρασε τη βεβαιότητά της για την ενοχή των δυο αδελφών βουλγάρικης καταγωγής που κάθονται στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών ως κύριοι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του συζύγου της Γιάννη Μακρή, τον Νοέμβριο του 2018 έξω από το σπίτι του στη Βούλα.

«Είμαι απολύτως σίγουρη και το λέω κατηγορηματικά, ότι πίσω από τη δολοφονία του άντρα μου βρίσκονται αυτοί οι δυο Βούλγαροι. Έχω δει τον δολοφόνο του άντρα μου τόσες φορές στο δικαστήριο και κάθε φορά ανατριχιάζω. Ακόμα και ένα μικρό παιδί αν δει το βίντεο, μπορεί να καταλάβει ότι αυτός που είναι κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Γιάννη, είναι το ίδιο πρόσωπο που φαίνεται στο βίντεο. Υποφέρω, έχω κουραστεί και φυσικά φοβάμαι ακόμα γιατί οι Αρχές δεν έχουν βρει ακόμα ποιος είναι αυτός που έστειλε τους δυο Βούλγαρους να σκοτώσουν τον Γιάννη.

Θεωρώ απάνθρωπο το ότι δυο κατηγορούμενοι προβάλλουν κάποιες εντελώς παιδικές δικαιολογίες για να αποδείξουν ότι δήθεν δεν ήταν αυτοί. Αυτό πραγματικά με έχει διαλύσει. Δηλαδή προσπαθώ να μιλάω συνέχεια για το αυτονόητο, λες και ο κόσμος δεν έχει μάτια και δεν βλέπει ότι αυτός είναι ο δολοφόνος. Λένε ότι δήθεν ήρθαν στην Ελλάδα για βόλτα και για δουλειές και ότι δεν έχουν καμία σχέση με υπόκοσμο. Και ο φίλος του που τον αναγνώρισε, γιατί δολοφονήθηκε λίγο πριν το δικαστήριο; Τι έχουν να απαντήσουν; Τέρμα οι δικαιολογίες» είπε η Βικτώρια Καρύδα.

O φίλος στον οποίο αναφέρεται η σύζυγος του δολοφονημένου Γιάννη Μακρή θα μπορούσε να είχε ρίξει φως στην υπόθεση, ως προς το σκέλος εκείνο που ακόμα παραμένει στο σκοτάδι. Δηλαδή στο πρόσωπο ή στα πρόσωπα που φέρονται να πλήρωσαν το συμβόλαιο θανάτου του Γιάννη Μακρή. Αυτός ο άνδρας ηλικίας 33 ετών, δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του στη Βουλγαρία και πριν πεθάνει κατάφερε να δώσει στις αρχές της γενικής χώρας μια περιγραφή του άνδρα που τον πυροβόλησε. Οι βουλγαρικές αρχές συνέβαλαν έναν 42χρονο, ο οποίος είχε φράσει στη χώρα στις 10 Φεβρουαρίου και δυο μέρες αργότερα υλοποίησε το σχέδιο εκτέλεσης του 33χρονου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ