Βασίλης Μπουζιώτης: Οι αναρτήσεις που έκανε δύο μήνες πριν το θάνατό του μέσα από το νοσοκομείο

Θλίψη στο δημοσιογραφικό χώρο προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Βασίλη Μπουζιώτη.

Ποιος ήταν ο Βασίλης Μπουζιώτης;

Ο Βασίλης Μπουζιώτης γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε δημοσιογραφία και κινηματογράφο. Εργάστηκε στην «Επικαιρότητα», στο «Ε» της «Ελευθεροτυπίας», στα «Πρόσωπα» και για δύο δεκαετίες δούλεψε στο «Έθνος της Κυριακής» και στο περιοδικό «TV Ζάπινγκ» ως αρχισυντάκτης και διευθυντής. Τα τελευταία χρόνια ήταν αρχισυντάκτης στη «Real News» ενώ διατηρούσε και την «Απαγορευμένη Ατζέντα» στο enikos.gr.

Το τελευταίο διάστημα ο δημοσιογράφος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, όπως είχε γνωστοποιήσει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook με κάποιες αναρτήσεις του.

«Back to black! Mετά την πέτρα στη χολή, νέος Γολγοθάς! Μια οξεία παγκρεατίτιδα που θέλει ισχυρή αντιβίωση και προσοχή,με κρατά απο χθες στο Ιατρικό Κέντρο, για μια τουλάχιστον εβδομάδα! Συγνώμη που δεν απαντώ σε μνμ, έχω κουραστεί πολύ! Θα τα πούμε…», είχε γράψει ο Βασίλης Μπουζιώτης στις 2 Ιουνίου μέσα από το νοσοκομείο, ενώ στις 5 ιουνίου σημείωσε:  «Με παίρνετε τηλέφωνα ,μου στέλνετε μηνύματα αλλά περνάω βουνό και  θα τα πούμε όταν πλέον θα μπορώ-σας φιλώ».

Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις: 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ