Τζόυς Ευείδη: Το πρόβλημα με τη φωνή της, το χειρουργείο και ο απίστευτος τρόπος που πήρε το όνομά της

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο, Άρη Καβατζίκη παραχώρησε η Τζόυς Ευείδη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την απώλεια των γονιών της, την προσωπική της ζωή και τη χαλάρωση των φωνητικών της χορδών. Παράλληλα αποκάλυψε από πού πήρε το όνομά της.

 «Όταν δεν δουλεύω δεν δίνω συνεντεύξεις, μου φαίνεται πολύ
μαϊντανοκατασταση, απείχα περίπου δυο χρόνια. Η τελευταία διετία ήταν καταθλιπτική, γιατί ξαφνικά γίνεσαι νοικοκυρά. Δεν μου το είχα ότι θα έπαιζα κωμωδία, στη δραματική σχολή παρακαλούσαμε με τον Μιχάλη Ρέππα να μας δώσουν κάτι δραματικό και γελούσαν. Είμαι μία τρελή που έχω μέσα μου και πολύ δράμα και πολλή κωμωδία, άλλα και πολλή κατάθλιψη, πέφτω εύκολα. Όταν δεν έχεις εναλλακτική και πρέπει να δουλεύεις σε εκατό δουλειές και να είσαι ευχάριστος, δεν σου επιτρέπεται να πέσεις. Έχω κάνει και αποτυχιούλες, και σήριαλ που έχει κοπεί στα 16 επεισόδια, λεγόταν «ποσό γλυκά με σκοτώνεις», ήσασταν πολύ λίγοι εσείς που το είδατε», ανέφερε αρχικά η Τζόυς Ευείδη.

Για τις στιγμές αμηχανίας που έχει βιώσει, αλλά και για τα πράγματα που την ενοχλούν η ηθοποιός είπε πως, «η εύκολη οικειότητα από άνθρωπο που δεν μου κάθεται ως χημεία, με ενοχλεί. Έφαγα σφαλιάρα στην πλάτη, μία ηλικιωμένη που έτρωγε ψάρια με έπιασε από τα μούτρα».

Πώς προέκυψε το όνομα της Τζόυς Ευείδη;

«Όταν οι γονείς μου ζούσαν στον Καναδά, θα έκανε επίσημη επίσκεψη η βασίλισσα Ελισάβετ. Η δημοσιογράφος Τζόυς Ντέιβιντσον είπε ότι την αφήνει παγερά αδιάφορη. Ο μπαμπάς μου θεώρησε ηρωική τη στάση της Τζόυς Ντέιβιντσον και είπε “αυτό το όνομα θα δώσουμε στο παιδί”», αποκάλυψε η ηθοποιός.

Ο θάνατος των γονιών της

Για τους γονείς της αλλά και για τις δουλειές που έχει κάνει κατά καιρούς η Τζόυς Ευείδη ξάφνιασε με την απάντησή της.

«Οι γονείς μου έφυγαν από τη ζωή με 1,5 μήνα διάφορα, η μαμά από ανακοπή, και ο μπαμπάς έφυγε το πρώτο βράδυ που ξανακοιμήθηκε στο κρεβάτι τους. Η μεγαλύτερη επανάσταση μου είναι που πήγα στη δραματική, ενώ δούλευα ως ιδιαίτερα γραμματέας σε γιαπωνέζικη πολυεθνική και έβγαζα ένα σωρό λεφτά. Έζησα διάστημα τρέλας όταν σέρβιρα στα μαγαζιά, σέρβιρα στα «παπάκια,  γιατί ήμουν άνεργη ηθοποιός, έχω τρίψει πατώματα, έχω κάνει λάντζα» είπε η Τζόυς Ευείδη.

Προσωπική ζωή

«Νομίζω πως κατά βάθος δεν ήθελα να έχω σύζυγο και παιδιά, αν και μου πέρασε από το μυαλό, καθώς είχα μείνει έγκυος και απέβαλα ένα διάστημα το συζητούσα για παιδί, άλλα ήρθαν ανάποδα τα πράγματα στη σχέση μου και απομακρύνθηκε το γεγονός. Δεν βρέθηκε ποτέ άνθρωπος της εμπιστοσύνης μου για να γίνει ο πατέρας του παιδιού μου», εξομολογήθηκε σχετικά με την προσωπική της ζωή η Τζόυς Ευείδη.

Το πρόβλημα με τις φωνητικές της χορδές

Μεταξύ άλλων η ηθοποιός τοποθετήθηκε σχετικά με το ιδιαίτερο γρέζι της φωνής της και για το πρόβλημα που έχει με τις φωνητικές χορδές της.

«Καπνίζω, για αυτό και το γρέζι στη φωνή μου. Αλλά αν κλείσω μιούζικαλ θα το κόψω και θα πάω να καθαρίσω τις φωνητικές μου χορδές με μία επέμβαση. Έχω χαλάρωση στις φωνητικές μου χορδές από κακή χρήση. Από το γκάρισμα και το συνεχές κοπάνημα και την κούραση», σχολίασε η Τζόυς Ευείδη.

Όσο για την ευχή της για το μέλλον, η αγαπημένη ηθοποιός, είπε: «να μου ευχηθείς να έχω δουλειά και υγεία και να καταφέρω όσο περισσότερες υιοθεσίες για τα αδέσποτα της Ελλάδας».

 


 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ