Τζένη Θεωνά: Απαθανατίζει στο Instagram τον Δήμο Αναστασιάδη με τον γιο τους, Αρίωνα

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, είναι η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης.

Οι δύο τους μετρούν αρκετά χρόνια κοινής πορείας, ενώ έχουν αποκτήσει μαζί και έναν γιο.

Ο μικρός Αρίωνας είναι η απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή του τραγουδιστή και της ηθοποιού και όλοι μαζί περνούν όμορφες και οικογενειακές στιγμές.

Το απόγευμα της Τετάρτης η Τζένη Θεωνά απαθανάτισε τον Δήμο Αναστασιάδη με τον μικρό τους πρίγκιπα και έστειλε το δικό της μήνυμα.

«Να τι αφήσαμε πίσω. Γυρίσαμε με ανάμεικτα συναισθήματα. Πολύ όρεξη για δουλειά μπερδεμένη με ανησυχία και απογοήτευση και γκρίζες σκέψεις. “Ποια πληγή ακόμα θα μας βρει;” “Άραγε εμείς θα καταφέρουμε να εμπνεύσουμε στο παιδί μας να αγαπά και να φροντίζει την φύση και τα ζώα; Να τιμά την γυναικεία ύπαρξη; Να σέβεται τους συνεργάτες του; Να είναι άνθρωπος;”

Παράλληλα πολλοί ξεχώρισαν για το θάρρος και τον αλτρουισμό τους. Πρωτοπόροι κι εθελοντές. Μικροί και μεγάλοι ήρωες. Μίλησαν, άκουσαν, έσπευσαν, φρόντισαν. Και τους ευχαριστώ, όσο μικρό κι αν είναι αυτό, για τον δρόμο που άνοιξαν, για το έργο τους και για το παράδειγμα που έδωσαν στα παιδιά μας. Ελπίζω να βρω κι εγώ τον ρόλο μου μέσα σε αυτό τον κύκλο της προσφορά και της αγάπης. Ευχαριστώ.», έγραψε χαρακτηριστικά η γλυκιά μανούλα.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Τζένης Θεωνά.

theona

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ