Τουμασάτου για Φιλιππίδη: “Μου φαίνεται ηλίθιο να θεωρεί κάνεις ότι κάποιοι ήθελαν να κάνουν κακό στην φήμη του”

Η Μαριάννα Τουμασάτου παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα Real Life και την δημοσιογράφο, Κορύνα Μανταγάρη.

Η γνωστή ηθοποιός, ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, αλλά και τα όσα δήλωσε ο ηθοποιός στην απολογία του.

Έχεις βρεθεί στο δικαστήριο, στο πλευρό των γυναικών που έχουν καταγγείλει κακοποίηση και στη δίκη Φιλιππίδη…

Κατ’ επανάληψη. Επειδή είναι μία δίκη σε εξέλιξη, εγώ θα πω ότι είμαι με το μέρος των κοριτσιών. Μου φαίνεται από βλακώδες μέχρι ηλίθιο να θεωρεί κάνεις πως είναι αξιοσημείωτο κομμάτι υπεράσπισης ότι κάποιοι ήθελαν να κάνουν κακό στην φήμη του Φιλιππίδη… Θα το πω πολύ λαϊκά “χέ….ε η φοράδα στο Γενί Τζαμί”. Υπάρχουν άπειροι άνθρωποι που κάνουν καριέρα και την κάνουμε τιμή και αξία και κανείς δεν τους προσέβαλε, δεν τους έθιξε, δεν ζήτησε από αυτούς κάτι, ούτε μπήκαν τόσοι άνθρωποι στον κόπο να χαλάσουν την φήμη ενός ανθρώπου.

Δεν έχω ακούσει τίποτα πιο αστείο από αυτό, ότι αποφάσισαν όλες αυτές οι γυναίκες – γιατί είναι και πάρα πολλές – να πουν ότι ξέρουν πως έχει κακοποιητικές συμπεριφορές. Όταν υπάρχουν τόσοι άνθρωποι, εντάξει, δεν είναι και τόσο σπουδαία προσωπικότητα που μαζεύτηκαν να του κάνουν κακό. Πολλά κορίτσια κάνουν καριέρα πριν από αυτόν και μετά από αυτόν. Απλά, όταν δεν έχουμε τι να πούμε, λέμε αυτό που ακούγεται φαμφαρώδες και σημαντικό, αλλά επί της ουσίας είναι απλά μια τρύπα στο νερό. Καθένας που είναι με το μέρος του δικαίου είναι μία ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας. Αν περνάμε ντούκου αυτές τις συμπεριφορές, θα τις βρούμε όταν θα κλαίνε τα παιδιά μας – και εκεί δεν θα είμαστε τόσο ψύχραιμοι.

Κατανοώ την στάση του καθενός και τον φόβο. Επειδή μισώ τον φόβο και ό,τι μισούμε οφείλουμε να το σεβόμαστε, τον φόβο του αλλουνού τον σέβομαι, γιατί έχω και εγώ πράγματα που φοβάμαι πολύ και όσο δεν τα αντέχω, αναγκάζομαι να ζω με αυτά. Έχω ένα μεγάλο θυμό ως προς τον φόβο. Και τον δικό μου φόβο απέναντι σε πράγματα. Όμως, έχω μάθει να σέβομαι κυρίως ό,τι φοβάμαι.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ