Τόνια Σωτηροπούλου: Το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τα μεγάλα αλεξανδρινά που δεσπόζει στο σαλόνι της είναι απλά υπέροχο!

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Το love story τους ξεκίνησε το 2017 και στις 11 Οκτωβρίου του 2021 παντρεύτηκαν στην Ύδρα με πολιτικό γάμο.

Στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast @Star» μίλησε πρόσφατα ο Κωστής Μαραβέγιας και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον έγγαμο βίο του με την Τόνια Σωτηροπούλου αποκαλύπτοντας μάλιστα και ποιος από τους δυο είναι πιο αυστηρός κριτής.

«Ο έγγαμος βίος πηγαίνει πολύ καλά. Ανθίζει, σαν την Άνοιξη. Γενικότερα, όχι μόνο με τη σύζυγο αλλά με όλους τους ανθρώπους που αγαπώ, συζητάμε τα πάντα. Το πιο σημαντικό στη σχέση με τους δικούς μας ανθρώπους είναι να υπάρχει ειλικρίνεια. Κάτι που είναι άσχημο πρέπει να το λέμε, όπως και κάτι που είναι καλό.

Με την Τόνια υπάρχει μια ισορροπία. Δε μπορώ να πω ότι είναι κάποιος από τους δυο πιο αυστηρός. Υπάρχει αμεσότητα στην έκφραση της γνώμης και της κρίσης του καθενός. Βεβαίως και ζητάμε ο ένας τη γνώμη του άλλου», είπε ο Κωστής Μαραβέγιας.

Αν θέλετε λοιπόν να δείτε το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τα μεγάλα αλεξανδρινά που δεσπόζει στο σαλόνι τους, συνεχίστε να διαβάζετε στο Bestofyou.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ