Το νέο ξέσπασμα του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ: “Πραγματικά ασχολήθηκα με μία τυχάρπαστη τις τελευταίες μέρες”

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι ιδιαίτερα ενεργός τα social media για αυτό και πραγματοποίησε το μεσημέρι της Τετάρτης 17/8 ένα Q&A με τους διαδικτυακούς του φίλους.

 Έτσι, εκείνοι έσπευσαν να τον ρωτήσουν διάφορες ερωτήσεις στις οποίες ο γνωστός make-up artist δεν αρνήθηκε να απαντήσει.

Δείτε επίσης – Η νέα απάντηση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ στη Μαρία Αντωνά – “Αν το κοριτσάκι το κάνω λίγο ακόμα γνωστό δεν πειράζει”

Όταν λοιπόν κάποιος ακόλουθος του αναφέρθηκε στο πρόσφατο σκηνικό με την Μαρία Αντωνά και τα έντονα μηνύματα που αλλάξανε μέσω των social media λέγοντας χαρακτηριστικά: «Κώστα συνέχισε έτσι μην ακούς καμία τυχάρπαστη που προσπαθεί να πάρει λίγο δημοσιότητα» εκείνος δεν δίστασε να απαντήσει με τον δικό του τρόπο.

Η νέα απάντηση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ

«Λοιπόν τώρα αυτό είναι μία πολύ μεγάλη κουβέντα που είπες πραγματικά ασχολήθηκα με μία τυχάρπαστη τις τελευταίες μέρες αλλά είμαι ένας τύπος που όταν με προσβάλεις όταν μου επιτίθεσαι και προσπαθείς μέσα από εμένα να πάρεις δημοσιότητα δεν θα το κλείσω θα μιλήσω. Και για να κλείσει το θέμα θα ήθελα να σου πω ότι εγώ τόσο αγένεια από γυναίκες ή τόσο έπαρση, σταριλίκι από ανθρώπους που είναι πάρα πολύ ψεύτικοι δεν τους γουστάρω καθόλου και τους βάζω όλους στη θέση τους» είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ κλείνοντας το μάτι.

Δείτε παρακάτω όσα είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στα βίντεο του:

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ