Το δημόσιο ξέσπασμα της συζύγου του Σταμάτη Γονίδη, Κατερίνας Κουργιουξίδου: “Mε τι μυαλό κοινοποιείς ένα βρέφος χωρίς…”

Ένα δημόσιο ξέσπασμα έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η σύζυγος του Σταμάτη Γονίδη, Κατερίνα Κουγιουρξίδου.

Συγκεκριμένα, η ίδια εξοργίστηκε με μια φωτογραφία της τριών μηνών κόρη τους που διέρρευσε στο διαδίκτυο από έναν λογαριασμό στο Instagram που χρησιμοποιεί το όνομα του γνωστού τραγουδιστή.

Η Κατερίνα Κουγιουρξίδου στην ανάρτησή της αποκάλυψε πως ούτε εκείνη, ούτε ο Σταμάτης Γονίδης έχουν λογαριασμό στο Instagram και μάλιστα, ανέφερε πως κάποιος βρήκε και δημοσίευσε μια φωτογραφία του καλλιτέχνη με την μικρή του πριγκίπισσα, χωρίς τη συγκατάθεσή τους.

«Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ούτε εγώ ούτε ο σύζυγός μου έχουμε λογαριασμό στο Ινσταγκραμ! Όποιος έχει τον λογαριασμό Stamatis gonidis από θαυμασμό για τον Σταμάτη θα ήταν πιο θεμιτό να ενημερώσει τους χρήστες ότι δεν είναι ο ίδιος. Αυτό που με στεναχώρησε είναι που κυκλοφόρησε μέσω ινσταγκραμ και δεν ξέρω ποιος και που την βρήκε αυτή την προσωπική φωτογραφία με τον Σταμάτη και την μπέμπα μας…με τι μυαλό κοινοποιείς ένα βρέφος χωρίς την συγκατάθεση των γονιών και μάλιστα χωρίς να κρύψεις το προσωπάκι του…Πραγματικά απορώ με τι μυαλό…Η ιδιωτική μας ζωή είναι ιδιωτική και χρησιμοποιούμε εμείς αυτά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για οποιοδήποτε λόγο επιθυμεί ο καθένας. Ως γονείς έχουμε υποχρέωση να προστατεύουμε τα παιδιά μας από αυτή την προβολή και την έκθεση ανηλίκου…Δεν είναι όλα στον βωμό του Facebook,του ινσταγκραμ κτλ.», έγραψε η Κατερίνα Κουργιουξίδου.

Δείτε την φωτογραφία που ακολουθεί.

156429357 427352171707866 1185981205303908424 n

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ