Θλίψη στην κηδεία του στιχουργού Σπύρου Γιατρά

Το μεσημέρι της Δευτέρας, έφυγε από τη ζωή ο στιχουργός Σπύρος Γιατράς.

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Ο Σπύρος Γιατράς νοσηλευόταν τις τελευταίες 35 ημέρες, αρχικά στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο και στη συνέχεια στο Ιατρικό κέντρο Αθηνών. Ο ίδιος νοσηλεύτηκε για μια επέμβαση ρουτίνας, αλλά μετά από κάποιες επιπλοκές δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή.

Σήμερα το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η κηδεία του Σπύρου Γιατρά, στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Συγγενείς και φίλοι του είπαν το “τελευταίο αντίο”.

Συντετριμμένη ήταν η οικογένειά του.

Ποιος ήταν ο Σπύρος Γιατράς;

  • Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Κολωνάκι
  • Η οικογένειά του μετανάστευσε για πολλά χρόνια στην Νότιο Αφρική
  • Όταν επέστρεψε στην Ελλάδα , σε ηλικία 27 ετών, ήταν πια διπλωματούχος οπτικός , επάγγελμα που εξάσκησε μέχρι σήμερα
  • Ο Σπύρος Γιατράς ήταν ο στιχουργός των μεγάλων επιτυχιών τραγουδιστών όπως του: Στράτου Διονυσίου, του Τόλη Βοσκόπουλου, του Γιάννη Πάριου, του Θέμη Αδαμαντίδη, του Σταμάτη Γονίδη, της Πίτσας Παπαδοπούλου, του Δημήτρη Κοντολάζου, του Αντύπα, του Βασίλη Καρρά, του Νότη Σφακιανάκη, της Πάολας, του Κωνσταντίνου Αργυρού, του Νίκου Οικονομόπουλου και πολλών άλλων καλλιτεχνών.
  • Έχει γράψει από τα πιο γνωστά και κορυφαία τραγούδια όπως: Αν Δεν Είχα Και Σένανε» (Γιάννης Πάριος), «Της Γυναίκας Η Καρδιά», «Νομίζεις», «Καλύτερα Μαζί Σου Και Τρελός», «Μας Υποχρέωσες» (Στράτος Διονυσίου), «Όλα Τα ‘Δωσα Σε Σένα» (Δημήτρης Κοντολάζος), «Τηλέφωνο» (Θέμης Αδαμαντίδης), «Επειγόντως» (Δούκισσα), «Ένα Σου Σημάδι Μόνο» (Αντύπας), «Λέγε Ό,τι Θες», «Άλλοθι», «Δεν Πάω Πουθενά» (Βασίλης Καρράς), «Όλα Σ’ Αγαπάνε» (Αντύπας), «Ο Αετός», «Σώμα Μου», «Μήπως Είμαι Τρελός» (Νότης Σφακιανάκης), «Ένας Θεός» (Πλούταρχος), «Κατάσταση Εκτάκτου Ανάγκης» (Νίκος Μακρόπουλος)

Δείτε επίσης ΕΔΩ! Συγκλονίζει η σύζυγος του στιχουργού Σπύρου Γιατρά μετά τον θάνατό του: “Ποτέ δεν πίστεψα ότι θα γίνει καλά…”

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ