Τατιάνα Μπλάτνικ: Συγκινεί η ανάρτησή της δυο εβδομάδες μετά την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Μια συγκινητική ανάρτηση έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Τατιάνα Μπλάτνικ δυο εβδομάδες περίπου μετά την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Η σύζυγος του Νικόλαου ανήρτησε φωτογραφίες από την κηδεία, ενώ στη λεζάντα αναφέρθηκε στην αξία της οικογένειας αλλά και στον πεθερό της που έφυγε από τη ζωή στα 83 του χρόνια.

Δείτε επίσης – Τατιάνα Μπλάτνικ: Το μακροσκελές κείμενο και το συγκινητικό “αντίο” στον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο

Τατιάνα Μπλάτνικ – Η ανάρτηση δυο εβδομάδες μετά την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

«Οικογένεια. Ενότητα. Δύναμη. Αξιοπρέπεια. Παράδοση. Υπερηφάνεια.

Όλες αυτές οι λέξεις μου έρχονται στο μυαλό καθώς, ανατρέχω σε εικόνες πριν από σχεδόν δύο εβδομάδες. Δάκρυα έρχονται ακόμα στα μάτια μου όταν σκέφτομαι πώς αυτή η οικογένεια συνήλθε για να εξασφαλίσει ότι ο πατέρας, ο σύζυγος, ο παππούς, ο αδελφός και ο πρώην αρχηγός του κράτους θα αναπαυθεί – με αξιοπρέπεια.

Μια εβδομάδα με άγρυπνες νύχτες για να οργανωθεί μια απρόσκοπτη κηδεία, διασφαλίζοντας ότι θα φιλοξενηθούν οκτώ αρχηγοί κρατών και πολλές ακόμη βασιλικές οικογένειες και αξιωματούχοι. Δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Ποτέ δεν ήμουν πιο περήφανη που ήμουν μέρος μιας τόσο ιστορικής στιγμής και αυτής της οικογένειας που δούλεψε με χάρη, ταπεινότητα και με ήρεμη δύναμη υποστηριζόμενη και βοηθούμενη από τόσους πολλούς.

Είπα στην τελευταία μου ανάρτηση ότι έμαθα την “αγάπη για την πατρίδα” από τον πεθερό μου. Αυτό που είδα και ένιωσα περισσότερο από ποτέ με τον θάνατό του είναι η έννοια της οικογένειας. Η κληρονομιά του θα ζει για πάντα μέσα από την αγάπη της οικογένειας και των ανθρώπων του.

Αυτή είναι η Ενότητα. Είθε να αναπαυθείς εν ειρήνη έχοντας αναπαυθεί με την οικογένειά σου στο πλευρό σου. Αναπαύσου εν ειρήνη», έγραψε η Τατιάνα Μπλάτνικ.

 

Photo Credits: NDP 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ