Τάσος Μπουγάς: Ο λόγος που έκανε 12 γάμους… Και δεν ήταν ο έρωτας

Σίγουρα ξέρατε ότι ο Τάσος Μπουγάς έχει ως σήμα κατατεθέν τα γυαλιά του αλλά και οι γάμοι που έχει στο βιογραφικό του είναι… αξιοσημείωτοι. Ο τραγουδιστής έχει παντρευτεί 12 φορές και ο λόγος δεν ήταν ο έρωτας!

Τάσος Μπουγάς: Ο λόγος που έκανε 12 γάμους 

“Έχω κάνει 12 γάμους, δύο στην Ελλάδα και 10 στο εξωτερικό. Πάντα έβρισκα μια γυναίκα, την παντρευόμουν στο εξωτερικό με πολιτικό γάμο και παρέμενα νόμιμα. Ήμουν παντρεμένος με μία και κάθε πρωί αργούσα γιατί έμπλεκα με μία άλλη. Παράλληλα, την έβρισκα από εδώ, την έβρισκα από εκεί, μου άρεσε ρε παιδί μου. Είχα παράλληλα 11 γυναίκες και τη σύζυγό μου. Μια φορά όλες ξεμάλλιασαν τη μία που έβγαινα μαζί της” έχει πει ο Τάσος Μπουγάς για το πώς προέκυψαν οι τόσοι γάμοι που έχει κάνει.

Διαβάστε επίσης: Τάσος Μπουγάς: Δεν φαντάζεστε τον λόγο που κυκλοφορεί μονίμως με μαύρα γυαλιά

“Χώρια του ότι ερωτευόμουν και παντρευόμουν και το έκανα για ένα σημαντικό λόγο μετά από την καψούρα. Έπρεπε να παραμείνω στο εξωτερικό και παλιά για να παραμείνεις θα έπρεπε είτε να σε στείλει κάποιο μαγαζί είτε να παντρευτείς. Τον είχα σκεφτεί τον 13ο γάμο μέχρι πριν από έναν χρόνο. Θα τον έκανα αλλά κάπου έγινε ένα μπέρδεμα και δεν έγινε. Αν έβαζα τίτλο στον εαυτό μου αυτός θα ήταν ‘Ο ερωτικός Τάσος Μπουγάς’. Μου αρέσει η ερωτική ζωή. Τα έχω κάνει όλα”, ανέφερε ο ίδιος.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ