Τάσος Μπουγάς για Νατάσα Θεοδωρίδου: “Αν έχει στεναχωρηθεί, δικό της πρόβλημα”

Ο «πλανητάρχης» ή κατά κόσμον Τάσος Μπουγάς μίλησε στο «Χαμογέλα και πάλι» και αναφέρθηκε στο τραγούδι που έχει ερμηνεύσει η Νατάσα Θεοδωρίδου, στη πολυσυζητημένη διαφήμιση για γνωστή εταιρεία με αρνιά και κοκορέτσια, αλλά και την ενόχληση της τραγουδίστριας.

Ο Τάσος Μπουγάς είπε αρχικά: «Δεν έχω μιλήσει με τον Γιώργο Θεοφάνους, έχει πάρει άδεια η εταιρεία που κάνει τα διαφημιστικά. Έχει γίνει χοντρό νταβαντούρι και με τα κανάλια και με τον κόσμο. Άλλοι έχουν θυμώσει κι άλλοι δεν θύμωσαν γιατί έχουν πάρει “πακέτα”. Δεν έχω καμία δουλειά εγώ να μιλήσω με την Νατάσα Θεοδωρίδου. Την παραδέχομαι σαν τραγουδίστρια, αλλά δεν είμαι υποχρεωμένος να μιλήσω μαζί της. Και δεν έχει καμία σχέση. Να ρωτήσω εγώ την Νατάσα αν θα πω το τραγούδι;».

Διαβάστε επίσης: Τάσoς Mπουγάς: Δεν φαντάζεστε τον λόγο που κυκλοφορεί μονίμως με μαύρα γυαλιά

Ο Τάσος Μπουγάς σχολίασε στη συνέχεια σχετικά με τις δηλώσεις της Νατάσας Θεοδωρίδου που είπε ότι είναι στενοχωρημένη: «Αν έχει στεναχωρηθεί, το πρόβλημα είναι δικό της. Στο φινάλε είναι ένα τραγούδι που κυκλοφόρησε το 2002. Εγώ επανέφερα το τραγούδι στην επικαιρότητα γιατί είχε ξεχαστεί και δεν το έλεγαν σε κανένα μαγαζί, ούτε η ίδια δεν ξέρω αν το έλεγε. Εγώ δουλεύω με όλον τον κόσμο. Έχω δουλέψει και με μεγαλύτερα ονόματα από τη Νατάσα. Πριν βγει η Νατάσα στη δουλειά. Είμαι εκτελεστής τραγουδιών, αυτό λένε και τα συμβόλαια που κάνω».

Καταλήγοντας, όταν ρωτήθηκε ο Τάσος Μπουγάς αν θα έκανε ξανά διαφημιστικό για την γνωστό κατάστημα παιχνιδιών απάντησε χαρακτηριστικά «why not?».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ