Συντετριμμένος ο Ορλάντο Μπλουμ: “Αισθάνομαι ανίσχυρος…”

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι εδώ και μερικές ημέρες ο Ορλάντο Μπλουμ, καθώς ο αγαπημένος του σκύλος, Mighty, έχει χαθεί.

Ο 43χρονος σταρ αποκάλυψε στις 15 Ιουλίου ότι ο σκύλος του χάθηκε και από τότε τον ψάχνει αγωνιωδώς προσφέροντας παράλληλα αμοιβή 5.000 δολαρίων για την επιστροφή του σκύλου του.

Στην τελευταία του ανάρτηση στο Instagram ο Ορλάντο Μπλουμ γράφει: «Δεν θυμάμαι μια στιγμή στη ζωή μου, όπου είμαι τόσο ανοιχτά συντετριμμένος. Η αγριότητα που έχω νιώσει αυτές τις τελευταίες μέρες και οι αϋπνίες τις νύχτες με την ιδέα ότι ο μικρός μου έχει χαθεί και φοβάται, χωρίς να μπορώ να κάνω τίποτα για να τον προστατεύσω, είναι ένας ξύπνιος εφιάλτης.

Αισθάνομαι ανίσχυρος … ίσως όπως πολλοί άλλοι που χάνουν τα αγαπημένα τους άτομα ή δεν μπορούν να δουν τα αγαπημένα μας πρόσωπα λόγω των καιρών.

Να εκτιμάμε τις στιγμές που μοιραζόμαστε με αυτούς που αγαπάμε γιατί τίποτα δεν είναι εγγυημένο. Εμπιστευτείτε το και μην φοβάστε την αγάπη ή τον φόβο της απώλειας αγάπης. Η αγάπη είναι αιώνια.

Ο δεσμός μου με τον Mighty δείχνει αφοσίωση με τρόπους που δεν έχω καταλάβει πραγματικά μέχρι τώρα.

Είμαι αφοσιωμένος πατέρας και σύντροφος, ωστόσο, υπάρχει ένας λόγος που τα αποκαλούν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου». Μου λείπει. Στείλτε μια προσευχή για το μικρό μου δυνατό αγόρι να βρει το δρόμο του πίσω στην οικογένειά του».

Ο Ορλάντο Μπλουμ μοιράστηκε επίσης στο Instagram πολλές φωτογραφίες του με τον αγαπημένο του σκύλο.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ