Συγκλονίζει ο Γιώργος Παπαπαύλου για την περιπέτεια της υγείας του: “Ήρθα στα επείγοντα και άρχισε ο Γολγοθάς”

Μια περιπέτεια με την υγεία του είχε ο Γιώργος Παπαπαύλου, όπως έκανε γνωστό μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ο ηθοποιός πέρασε covid και λίγες ημέρες αφού βγήκε αρνητικός ανέβασε δέκατα, που τον οδήγησαν στα επείγοντα του νοσοκομείου. Τελικά, νοσηλεύτηκε για 2 εβδομάδες και σήμερα πήρε εξιτήριο, καθώς έπαθε φλεγμονή στο αναπνευστικό.

Γιώργος Παπαπαύλου – Η ανάρτηση για την περιπέτεια με την υγεία του

«ΈΞΟΔΟΣ….Σήμερα μετά απο 2 εβδομάδες νοσηλείας επιτέλους επιστρέφω στη ζωή μου. Την Πρωτοχρονιά πέρασα covid, αρκετά ελαφρά και την 5η ημέρα ήμουν αρνητικός. Λίγες μέρες όμως αργότερα άρχισα να έχω δέκατα χωρίς κανένα άλλο σύμπτωμα. Τα δέκατα δεν υποχωρούσαν και ξαφνικά κατά τη διάρκεια της παράστασης που παίζω είχα ρίγη!

Ήρθα στα επείγοντα του νοσοκομείου και άρχισε ο Γολγοθάς. Ατέλειωτες εξετάσεις για κάθε είδους νόσημα, αγωνία, προτεινόμενο εμπύρετο, απελπισία. Βαθιά απελπισία. Οι μέρες περνούσαν και οι γιατροί δεν έβρισκαν τι προκάλεσε τη φλεγμονή στο αναπνευστικό. Η απάντηση ήρθε προχθές και η αιτία όλου αυτού του κακού είναι covid, ο οποίος πυροδότησε μια άτσαλη απόκριση του ανοσοποιητικού μου.

Ένας απόλυτα υγιής οργανισμός, χωρίς υποκείμενο νόσημα, τριπλά εμβολιασμένος, καθηλώθηκε 14 μέρες στο νοσοκομείο. Δεν είναι μια απλή γριπούλα ο covid, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ, το πίστευα από την αρχή τώρα το έχω εμπειραθεί. Μην ακούτε όλα αυτά τα επικίνδυνα που κυκλοφορούν! Ακούτε τους επιστήμονες, να συμβουλεύεστε μόνο (σοβαρούς) γιατρούς», έγραψε ο Γιώργος Παπαπαύλου.

Δείτε την σχετική ανάρτηση από το Facebook του Γιώργου Παπαπαύλου:

Photo Credits: NDP 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ