Συγκλονίζει η νικήτρια του Big Brother, Άννα Μαρία Ψυχαράκη: “Η ζωή είναι δύσκολη, μια ανηφόρα…”

Μήνυμα στους θαυμαστές της και τον κόσμο που τη στήριξε ώστε να αναδειχθεί η μεγάλη νικήτρια του “Big Brother” απέστειλε πριν από μερικές ώρες μέσω του προσωπικού της λογαριασμού η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Η δικηγόρος με καταγωγή από την Κρήτη σχολιάστηκε όσο κανένας άλλος παίκτης του ριάλιτι του ΣΚΑΪ και απέκτησε φανατικούς ακολούθους αλλά και haters.

Λίγο μετά τα Χριστούγγενα η Άννα Μαρία θέλησε να στείλει τις ευχές της σε όλο τον κόσμο, δηλώνοντας ότι έχει μεγάλη πίστη στον Θεό, παραδέχτηκε ότι η ζωή είναι γεμάτη δυσκολίες και προτρέπει τους θαυμαστές της να αγαπούν και βοηθούν.

Η συγκλονιστική ανάρτηση της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη στο Instagram:

«??????? Κόσμε μου χρόνια πολλά με υγεία και η βροχή που ξεκίνησε μόλις τώρα να λιώσει τον πάγο από τις πληγωμένες καρδιές του κόσμου… να μας δροσίσει και να μας αφυπνίσει… Η ζωή είναι δύσκολη, μια ανηφόρα ας την ανέβουμε με πίστη και θάρρος και εμπιστοσύνη στον εαυτό μας. Έτσι μονάχα θα νιώθουμε υπερήφανοι μέσω των ταπεινών μας προσπαθειών…

Σας αγαπώ μωρέ κόσμε μου… ο Θεός και η Παναγία να ευλογεί το κάθε βήμα της ζωής σας… Να είμαστε όλοι ενωμένοι να αγαπάμε και να βοηθάμε είναι κολλητικό και κάνει μονάχα καλό.???

Ένα επίσης τεράστιο ευχαριστώ στα fan pages μου στους διαχειριστές καθώς και σε όλα τα μέλη…????? Καλό και ευλογημένο ξημέρωμα. Ξεκίνησε μια καινούρια ημέρα ο ήλιος θα είναι πιο φωτεινός μέσα από τη γλυκά της συννεφιάς. Μπουμ καταιγίδα αγάπης για όλους μας…??????».

Δείτε την ανάρτηση της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη στο Instagram:

annamaria2

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ