Συγκλονίζει η Νάσια Κονιτοπούλου για τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη: “Αφήσαμε το σπίτι και φύγαμε, αυτό που έζησα δεν περιγράφεται”

Ανυπολόγιστες καταστροφές στον φυσικό πλούτο της Βορειοανατολικής Αττικής, σε σπίτια, επιχειρήσεις, οχήματα, οικόπεδα και αγροτικές εκτάσεις προκάλεσε η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης στη Βαρυμπόμπη.

Εφιαλτικές στιγμές έζησαν οι κάτοικοι  της περιοχής, με τη φωτιά είτε να καταστρέφει σπίτια είτε να περνά ξυστά από αυτά.

Μια από τις γυναίκες που πέρασαν δύσκολες στιγμές είναι η Νάσια Κονιτοπούλου.

Η τραγουδίστρια ζει στη Βαρυμπόμπη και το σπίτι της βρίσκεται κοντά στο σημείο που κύκλωσαν οι φλόγες. Η Νάσια Κονιτοπούλου μίλησε στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη Σπυριδούλα Τριάντου για όσα βίωσε.   

«Ευτυχώς προλάβαμε και φύγαμε. Η φωτιά ήταν απέναντι στην πλατεία. Αυτό που έζησα δεν περιγράφεται. Τρομάξαμε πολύ… Εκεί που έσβηνε η φωτιά ξαφνικά γινόταν αναζωπύρωση.

Αφήσαμε το σπίτι και φύγαμε. Ο γιος μου έφυγε κι αυτός αλλά γύρισε πίσω για να βοηθήσει εθελοντικά. Την επόμενη ημέρα επέστρεψα και εγώ… όμως η φωτιά συνεχίζεται Τη βλέπουμε από το παράθυρο. Περάσαμε μεγάλη αγωνία. Ας πάνε όλα καλά για όλον τον κόσμο» είπε η Νάσια Κονιτοπούλου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ