Στράτος Τζώρτζογλου: Η πρώτη έξοδος μετά την αποχώρησή του από τη “Φάρμα” και τα κιλά που έχασε

Ο Στράτος Τζώρτζογλου είναι ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από τη Φάρμα, καθώς στο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε το βράδυ του Σαββάτου ηττήθηκε από τον Ντούπη, κατά κόσμον Κωνσταντίνο Μακρή, που ήταν το μεγάλο φαβορί.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου ωστόσο όχι απλά το πάλεψε, αλλά το πήγε στο 5ο παιχνίδι, βγάζοντας έναν χαρακτήρα και μια μαχητικότητα που και ο ίδιος είπε πως δεν το πίστευε. Θυμίζουμε πως ο ηθοποιός είχε ψηφιστεί τέσσερις φορές στη σειρά από τον κόσμο ως ο δημοφιλέστερος του παιχνιδιού.

Μετά την αποχώρησή του από τη Φάρμα, ο Στράτος Τζώρτζογλου έκανε την πρώτη του έξοδο. Στο πλευρό του είχε φυσικά τη Σοφία Μαριόλα που ανέβασε τις σχετικές φωτογραφίες στο Instagram. Παράλληλα η σύζυγος του ηθοποιού, αποκάλυψε πως εκείνος έχασε κατά τη διάρκεια της Φάρμας 16 ολόκληρα κιλά.

«My baby is back. Ο νικητής της καρδιάς μου ήρθε πίσω στην αγκαλιά μου! Η χαρά μου δεν περιγράφεται!!! Ποιες λέξεις να χωρέσουν τι άνθρωπος είσαι.. αυθεντικός, αγνός, με ήθος, πίστη, μέσα στην καλοσύνη, την παιδικότητα και την αγάπη η πιο όμορφη ψυχή που έχω δει ποτέ! Ενέπνευσες και απέδειξες οτι η ψυχή δεν εχει ηλικια και όρια.. Εισαι για μένα το τζόκερ αλλά και ο Joker μου! Ευχαριστούμε πολύ για τα (απίστευτα) πολλα μηνύματα αγάπης! Θα απαντήσουμε αφου φάει καλά (γύρισε – 16 κιλα) και μάθω τα πάντα» έγραψε η Σοφία Μαριόλα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ