Στηβ Μιλάτος: Η στιγμή που τον ενημέρωσαν ότι κατηγορείται για βιασμό

Ο Στηβ Μιλάτος μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών το βράδυ της Πέμπτης (08/12) και φυσικά ρωτήθηκε για τη δικαστική του περιπέτεια και την παραπομπή του σε δίκη για βιασμό.

Το μοντέλο δήλωσε πεπεισμένος πως στο δικαστήριο θα δικαιωθεί, ενώ αποκάλυψε και τη στιγμή που του τηλεφώνησαν από το αστυνομικό τμήμα για να τον ενημερώσουν πως κατηγορείται για βιασμό.

Διαβάστε επίσης: Στηβ Mιλάτος: Παραπέμπεται σε δίκη για βιασμo

«Ακόμα δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη. Περιμένω να οριστεί η δικάσιμος. Είμαστε σε αναμονή. Εννοείται ότι θα δικαιωθώ. Εφόσον και η εισαγγελέας από μόνη της είπε ότι είμαι αθώος και με αφήσανε έξω… Η αδικία που αισθάνομαι, δεν μπορεί να αποκατασταθεί. Και μόλις τελειώσει όλο αυτό, θα ξεκινήσω κάτι δικό μου που θέλω να πω και θα μιλήσω, γιατί καταλαβαίνετε ότι από νομικής φύσεως δε μπορώ να πω πολλά πράγματα.

Αλλά, με το που τελειώσει όλο αυτό, θέλω να βγω να μιλήσω και να πω αρκετά πράγματα. Εύχομαι να τελειώσει όλο αυτό μαρτύριο. Απλά μια μέρα με πήραν τηλέφωνο από το αστυνομικό τμήμα και μου είπαν, “σας παρακαλούμε να έρθετε από εδώ, έχει γίνει κάτι πολύ σοβαρό”» δήλωσε ο Στηβ Μιλάτος.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ