“Στη φωλιά των Κου Κου”: Ο παρουσιαστής που συζητά για να ενταχθεί στην εκπομπή μετά την αποχώρηση του Κρατερού Κατσούλη

Σαν “βόμβα” έσκασε πριν από λίγες ημέρες η ανακοίνωση του Κρατερού Κατσούλη πως αποχωρεί από την “Φωλιά των Κου Κου” μετά από 7 χρόνια.

«Σήμερα για μένα είναι η τελευταία μέρα στη Φωλιά των Κου Κου. Φεύγω από την εκπομπή, φεύγω από το πρωινό. Κλείνει ένας μεγάλος κύκλος που έχει ξεκινήσει πριν 7 χρόνια. Κλείνει με τον ωραιότερο τρόπο που θα μπορούσε να γίνει», είχε δηλώσει ο Κρατερός Κατσούλης στον αποχαιρετιστήριο του λόγο στην «Φωλιά των Κου Κου».

Όπως φαίνεται η εκπομπή θα συνεχιστεί και την επόμενη τηλεοπτική χρονιά με την Κατερίνα Καραβάτου στο τιμόνι της παρουσίασης, ενώ ο Star αναζητά τον συμπαρουσιαστή της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real News στο τραπέζι έχει πέσει το όνομα του Φώτη Σεργουλόπουλου, ενώ όπως αναφέρει το ρεπορτάζ το κανάλι έχει ήδη πραγματοποιήσει το πρώτο τηλεφώνημα στον παρουσιαστή.

Μάλιστα οι πληροφορίες της εφημερίδας κάνουν λόγο πως η Κατερίνα Καραβάτου έχει ήδη ανανεώσει το συμβόλαιο της με τον Star.

sergoulopoulos 1

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ