Στέφανος Δημουλάς: “Στο σχολείο μού έλεγαν όλες τις λέξεις που τελειώνουν σε –αρα, τα παιδιά με κορόιδευαν”

Ο Στέφανος Δημουλάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Dot Weekend» του Star και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην παιδική του ηλικία και το μπούλινγκ που είχε δεχτεί.

Όσα είπε ο Στέφανος Δημουλάς

«Μικρός ήμουν υπερκινητικός. Ζήτησα 4 ετών ότι θέλω να κάνω χορό. Είδα τη Λίμνη των κύκνων στην τηλεόραση και ζήτησα ότι θέλω να κάνω “αυτό”. Δεν ήξερα καν πώς λεγόταν. Οι γονείς μου με πήγαν και με έγραψαν στη σχολή μπαλέτου που είχαμε στη γειτονία. Υπήρχε κοινωνική πίεση. Όταν αρχίζεις να αντιλαμβάνεσαι πόσο διαφορετικός είσαι και δεν ήθελα να παίζω μπάλα με τα άλλα αγόρια, η κοινωνία μου έλεγε ότι αυτό ήταν το “σωστό”. Εγώ τρελαινόμουν για τις κούκλες και εκεί κατάλαβα ότι ήμουν διαφορετικός» είπε αρχικά ο Στέφανος Δημουλάς.

Δείτε επίσης – Μαρίνα Λαμπροπούλου για Στέφανο Δημουλά: “Δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που μου κουνάνε το δάχτυλο”

«Έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο η οικογένειά μου. Και στη συνέχεια μια φωτιά εσωτερική, από μόνο του έβγαινε και δεν ήθελα να με λυπούνται. Μικρός κλείστηκα στον εαυτό μου, έκλαιγα, σηκωνόμουν το βράδυ και έλεγα στους γονείς μου ότι τα άλλα παιδιά με κορόιδευαν. Μου έλεγαν όλες τις λέξεις που τελειώνουν σε -αρα. Οι γονείς με φοβόντουσαν για το πώς θα με αντιμετωπίσει ο κόσμος και ήθελαν να με προστατέψουν. Υπήρχαν εντάσεις, δεν ήταν όλα ρόδινα. Πηδούσα τα Σάββατα από το παράθυρο για να βγω έξω και να περάσω όμορφα» συμπλήρωσε ο Στέφανος Δημουλάς.

Δείτε όσα είπε ο Στέφανος Δημουλάς στο παραπάνω βίντεο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ