Σταματίνα Τσιμτσιλή για Ανδρέα Μικρούτσικο: “Αυτό εμένα με θίγει, με προσβάλλει, με σοκάρει”

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο περιοδικό ΟΚ! και τον Μιχάλη Ροδόπουλο. Ο παρουσιαστής μίλησε για πρώτη φορά για τη σχέση που είχε με την Όλγα Τρέμη και η συνέντευξη έγινε viral.

Δείτε επίσης – Ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τις δηλώσεις για την Όλγα Τρέμη: “Πίστευα ότι είχε τελειώσει η συνέντευξη”

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την συνέντευξη του Ανδρέα Μικρούτσικου

Όσα δήλωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολιάστηκαν το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή “Happy Day” με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να τοποθετείται για το θέμα.

«Δεν γίνεται να μην κατάλαβε ότι αυτό είναι μια είδηση βόμβα. Εμένα μου ξένισε πάρα πολύ όλη αυτή η κουβέντα και ο τρόπος που διαχειρίστηκε. Τον Ανδρέα τον γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια και παρακολουθώ και τα αιχμηρά σχόλιά του και τις απόψεις του, αλλά σε αυτή τη φάση, δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να βρει κάτι και να υποστηρίξει αυτό που θέλει να σκεφτεί ή να πει ο Ανδρέας.

Όπως και να έχει αυτή ήταν μια προσωπική στιγμή που είχες ζήσει με έναν άνθρωπο. Δεν αξίζει σε οποιαδήποτε κυρία αυτό, και πόσο μάλλον σε μια κυρία που την ξέρει όλος ο κόσμος, να ξέρουν τόσο γαργαλιστικές λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή αλλά και για το πώς ήταν η πρώτη φορά που έκανε έρωτα. Αυτό είναι μια ιδιωτική στιγμή, που ο κάθε άνθρωπος την κρατάει σε ένα κουτάκι στην ψυχή του, στο μυαλό του και στις αναμνήσεις του και κάποιος από τους δύο την βγάζει φάτσα φόρα και την κάνει θέμα σε περιοδικό και την άλλη μέρα κυκλοφορούν τίτλοι “Πώς ήταν η πρώτη φορά της Όλγας Τρέμη;”. Αυτό εμένα σαν γυναίκα με θίγει, με προσβάλλει και με σοκάρει. Εμένα, που είμαι ένας άνθρωπος που εκτιμά τον Ανδρέα. Δεν περίμενα ότι θα εκθέσει κάποιον με αυτό τον τρόπο», δήλωσε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη συνέντευξη του Ανδρέα Μικρούτσικου:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ