Σοκάρει η Λένα Δροσάκη για την εγκυμοσύνη της: “Κινδυνέψαμε και οι δύο”

Στην εκπομπή «Στούνιο 4» βρέθηκε καλεσμένη την Δευτέρα 19/12 η Λένα Δροσάκη.

Η ταλαντούχα ηθοποιός, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη γνωριμία της με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, την γνωριμία τους αλλά και την δύσκολη εγκυμοσύνη της.

Όσα αποκάλυψε η Λένα Δροσάκη

 «Είμαστε μια φορά σε ένα ταξίδι στο Ναύπλιο κρυφά. Τον παίρνει μια δημοσιογράφος και τον ακούω να λέει “Δροσάκη; δεν την ξέρω καν” και εγώ ήμουν μέσα και έκανα μπάνιο. Στην αρχή ήταν σοκαριστικό να ακούς κάτι τέτοιο, ήθελα να βάλω τα κλάματα να θυμώσω, αλλά μετά έλεγα καλά κάνει», είπε αρχικά η Λένα Δροσάκη.

Δείτε επίσης – Η Λένα Δροσάκη για την μητρότητα: “Μου έπεσε βαρύ, είναι πολύ δύσκολο να μεγαλώνεις παιδί”

«Γνωριστήκαμε όταν έπαιζα στο Οριάντ Εξπρές και είχε έρθει να δει την παράσταση. Ήταν η πρώτη μέρα του χρόνου είχαμε πάει για ποτό μετά την δουλειά. Εκείνο το βράδυ ήταν λίγο περίεργο, γιατί εγώ βαριόμουν λίγο, ήμουν λίγο κουρασμένη και καταλήξαμε οι δυο μας να γελάμε πάρα πολύ, φύγαμε τελευταίοι, δεν το περίμενα» περιέγραψε η ηθοποιός για την ιστορία γνωριμίας της με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

«Ένιωθα ότι δεν έχουμε τίποτα κοινό με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη. Πριν γνωριστούμε είχα δει μια συνέντευξή του και μου άρεσαν αυτά που έλεγε. Όταν γνώρισα κιόλας, είπε “για δες έχει και άλλα πράγματα να πει”. Μιλούσαμε όλο τα βράδυ, δεν κοιμήθηκα καθόλου, γελούσα σαν έφηβη. Την επόμενη μέρα πήγα και του έκανα έκπληξη χωρίς να το ξέρει σε ένα καφέ που καθόταν κοντά στο σπίτι μου. Από τότε είμαστε μαζί» συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Παράλληλα, η Λένα Δροσάκη για την περίοδο που αποκαλύφθηκε η σχέση της με τον Αλέξανδρο Μπορδούμη, είπε: «Δεν το είχα πει σε κανένα για τη σχέση μας, βγήκε ένα δημοσίευμα. Ξυπνάω ένα πρωί με ένα μήνυμα του αδερφού μου, ο οποίος είδα πρωτοσέλιδο στην Espresso εμένα με τον Αλέξανδρο. Εκείνος ήθελε να τους γνωρίσει αλλά εγώ ήμουν διστακτική γιατί δεν ήξερα αν θα κρατήσει. Ήμουν λίγο φοβισμένη σε σχέση με τον Αλέξανδρο και το παρελθόν του. Δεν ήταν απελευθερωτικό όταν μαθεύτηκε η σχέση μας».

«Όταν έμεινα έγκυος ξαφνιάστηκα, δεν το περίμενα. Όταν το έμαθα βέβαια, είχα μόνο χαρά. Επειδή είχα μια δύσκολη εγκυμοσύνη, αυτό που με άγχωνε περισσότερο ήταν το να επιβιώσουμε και οι δύο. Κινδυνέψαμε και οι δύο, γέννησα στον 8ο μήνα. Τώρα έχω διάφορες αγωνίες» εξομολογήθηκε η Λένα Δροσάκη για την εγκυμοσύνη της.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ