Σοφία Μαριόλα – Αποκλειστική συνέντευξη: Μιλάει για τη σχέση της με τον Στράτο Τζώρτζογλου, τη μητρότητα, τα ταξίδια, τη διατροφή, τη γυμναστική και τα μυστικά της ομορφιάς της.

Η Σοφία Μαριόλα είναι αναμφίβολα από τα πιο χαμογελαστά και αγαπημένα πρόσωπα της ελληνικής showbiz. Η όμορφη Σοφία έχει κερδίσει προφανώς την αγάπη και το ενδιαφέρον του κόσμου καθώς αναζητήσεις για την καταγωγή, την ηλικία, τη δουλειά, αλλά και τα ταξίδια που κάνει με τον σύζυγό της Στράτο Τζώρτζογλου είναι εξαιρετικά δημοφιλείς. Σε μια πραγματικά ενδιαφέρουσα αποκλειστική συνέντευξη με τη Σοφία Μαριόλα μάθαμε περισσότερα για τη ζωή και τη σχέση της με τον Στράτο Τζώρτζογλου, τη μητρότητα, αλλά και για τις διατροφικές της συνήθειες, τη γυμναστική που ακολουθεί, τα μυστικά ομορφιάς και τη σχέση της με τη μόδα. 

Αν θες να μάθεις όλα όσα αποκάλυψε η Σοφία Μαριόλα στην αποκλειστική συνέντευξή της, μιλώντας για τη σχέση της με τον Στράτο Τζώρτζογλου, τη μητρότητα, τα ταξίδια, τη διατροφή, τη γυμναστική και τα μυστικά της ομορφιάς της, διάβασε περισσότερα στο Bestofyou.gr, το σύγχρονο site ευεξίας που σου δίνει λύσεις σε θέματα υγείας, διατροφής, fitness, ομορφιάς και ψυχολογίας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ