Σοφία Μανωλάκου: “Έφτασα να ζυγίζω περίπου 46 κιλά, πάσχω από τη νόσο…”

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «2night show» την Τρίτη 21 Μαρτίου ήταν η Σοφία Μανωλάκου.

Μέσα σε όλα η ηθοποιός της σειράς «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1 αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Σπύρο Σπαντίδα και το ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού αλλά και τη νόσο που την ταλαιπωρεί χρόνια.

Όσα είπε η Σοφία Μανωλάκου

«Πάσχω από τη νόσο Crohn, είναι γαστρεντερολογικό. Υπάρχουν περιπτώσεις που είναι πολύ πιο σοβαρές από εμένα, σύμφωνα με τον γιατρό μου. Οπότε, όταν μιλάω δημόσια γι΄αυτό είμαι ιδιαίτερα προσεκτική, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που υποφέρουν πολύ. Εγώ το έχω κρατήσει σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Η ψυχολογία παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στα αυτοάνοσα νοσήματα» είπε αρχικά η Σοφία Μανωλάκου.

Δείτε επίσης – Παγιδευμένοι: Ο φυλακισμένος Αλέκος προσπαθεί με κάθε τρόπο να αφεθεί ελεύθερος

Για την προσωπική της ζωή και τον Σπύρο Σπαντίδα, η ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Είμαστε μαζί 14 χρόνια. Εάν έκανα παιδί, θα με έπιανε ο φόβος, αν ήμουν σωστή μητέρα και αν θα μπορούσα να έχω την ευθύνη ενός άλλου ανθρώπου και να τον κάνω ευτυχισμένο. Αυτό με πνίγει. Δεν σκέφτομαι, αν μπορώ να μεγαλώσω με κάποιον άλλον το παιδί, αλλά αν μπορώ μόνη μου ως μονάδα. Δεν ξέρω αυτό αν είναι επειδή είμαι παιδί χωρισμένων γονιών, αλλά γενικά στη ζωή μου αισθάνομαι ανεξάρτητη».

 

Στη συνέχεια η Σοφία Μανωλάκου αποκάλυψε: «Έχω υπάρξει τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση, εν αγνοία μου. Μου το είπε ο ίδιος. Μου έστειλε ένα γραπτό μήνυμα και μου είπε ότι είναι σε σχέση εδώ και πολλά χρόνια. Μαζί μου, μόλις είχε ξεκινήσει να βγαίνει, δύο εβδομάδες και δεν είχε προχωρήσει η περίπτωση. Ήταν τίμιος όμως, μου το είπε και πληγώθηκα, αλλά αν μου το έλεγε πιο μετά θα πληγωνόμουν περισσότερο».

Πηγή φωτογραφίας: NDP

Δείτε παρακάτω όσα είπε η Σοφία Μανωλάκου:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ