Σοφία Χατζηπαντελή: Πόζαρε γυμνή στο Instagram – Τα σχόλια της Βίκυς Καγιά και του Γιώργου Καράβα κάτω από την φωτογραφία

Ανανεωμένο θα επιστρέψει στις οθόνες μας τη νέα τηλεοπτική σεζόν το GNTM.

Συγκεκριμένα, όπως έχει γίνει γνωστό, η Βίκυ Καγιά επιστρέφει στο ριάλιτι μόδας του Star, ενώ στις θέσεις της κριτικής επιτροπής θα δούμε νέα πρόσωπα.

Ο λόγος για τον Γιώργο Καράβα που θα έχει τη θέση του κριτή και όχι του coach, τον Τάσο Σοφρωνίου και την Σοφία Χατζηπαντελή η οποία θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία των οντισιόν.

Η Έλενα Γαλύφα είναι αυτή που θα υποδέχεται τις παίκτριες και τις οικογένειές τους, λίγο πριν αυτές βρεθούν απέναντι από τους κριτές.

Μάλιστα, η Σοφία Χατζηπαντελή δημοσίευσε στο Instagram μία φωτογραφία που δεν φορά ρούχα.

 «Ο ενδυματολογικός κώδικας ήταν business casual» έγραψε η Σοφία Χατζηπαντελή κάτω από την ανάρτησή της.

Σοφία Χατζηπαντελή – Πόζαρε γυμνή στο Instagram – Τι σχολίασε κάτω από την φωτογραφία η Βίκυ Καγιά και ο Γιώργος Καράβας;

Η Βίκυ Καγιά που έχει δηλώσει από την πρώτη στιγμή την στήριξή της στην Σοφία Χατζηπαντελή αμέσως αντέδρασε γράφοντας κάτω από τη φωτογραφία της: «Oh my God».

Και ο Γιώργος Καράβας όμως σχολίασε κάτω από την φωτογραφία βάζοντάς της δύο κόκκινες καρδιές.

Δείτε επίσης – Γιώργος Καράβας: Η απάντηση για τα σχόλια που δέχτηκε η Σοφία Χατζηπαντελή“Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να κρίνει”

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία της Σοφίας Χατζηπαντελή:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ