Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Στα δικαστήρια για τη διατροφή των παιδιών τους

Στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης, προκείμενου να λύσουν τις διαφορές του σχετικά με τη διατροφή των δύο παιδιών τους.

Πρώτη έφτασε στα δικαστήρια η Σίσσυ Χρηστίδου, συνοδευόμενη από την κουμπάρα και καλή της φίλη, Χριστίνα Κοντοβά, ενώ ακολούθησε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Θυμίζουμε πως η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης παντρεύτηκαν στις 16 Αυγούστου 2009, ενώ στις 23 Απριλίου 2019 ανακοίνωσαν από κοινού τον χωρισμό τους, μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και 9 χρόνια γάμου. Στις 13 Αυγούστου 2008 γεννήθηκε ο πρώτος τους γιος, Φίλιππος-Ραφάηλ ενώ, στις 31 Αυγούστου 2013 γεννήθηκε ο δεύτερος τους γιος, Μιχαήλ-Άγγελος.

Μιλώντας για το διαζύγιο από τον Θοδωρή Μαραντίνη, η Σίσσυ Χρηστίδου είχε πει στο περιοδικό ΟΚ!: «Δεν πίστευα ποτέ ότι θα πάρω στη ζωή μου αυτή την απόφαση. Δεν υπήρχε αυτό το πλάνο στο μυαλό μου. Όμως η ζωή αλλάζει, οι άνθρωποι αλλάζουν, οι σχέσεις μεταβάλλονται, οπότε προσπάθησα να το αντιμετωπίσω με κατανόηση απέναντι στον εαυτό μου και να μην το πάρω ως προσωπική αποτυχία. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να το καταφέρεις, γιατί έτσι αισθάνεσαι ότι έχεις αποτύχει σε ένα πάρα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής σου.  Όταν παντρεύεσαι, δεν υπολογίζεις να χωρίσεις, αλλά ότι θα είσαι με τον άλλο μια ζωή. Είναι σχεδόν 4 χρόνια και έχουμε βρει τις ισορροπίες μας σε κάποιο βαθμό, αλλά για μένα ήταν κάτι πάρα πολύ δύσκολο. Όταν όμως υπάρχουν δύο παιδιά, δεν είναι το διαζύγιο, είναι τα παιδιά. Αυτή πρέπει να είναι η προτεραιότητα για όσους χωρίζουν και έχουν παιδιά: τι είναι το καλύτερο για εκείνα. Οπότε εκ των πραγμάτων βάζεις τον εγωισμό σου σε δεύτερο πλάνο και πορεύεσαι με αυτό».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ