Σασμός: Tο Twitter προειδοποιεί τον Ευθύμη να μην τα βάζει με την Καλλιόπη

Καθηλωτικό ήταν το αποψινό επεισόδιο του Σασμού και οι τηλεθεατές παρακολουθούσαν την κάθε σκηνή με «κομμένη την ανάσα»!

Σασμός – Τι είδαμε στον αποψινό επεισόδιο;

Ο Παύλος επισκέφθηκε τον Ευθύμη για ένα τελικό ξεκαθάρισμα, μετά από το οποίο τίποτα δεν θα είναι πια ίδιο μεταξύ τους. Την ίδια ώρα η Αιμιλία παίρνει την δυσκολότερη απόφαση της ζωής της, αφήνοντας τον Παύλο διαλυμένο. Η Νάντια καταρρακωμένη αποφασίζει να φύγει από το σπίτι της Βασιλικής, αλλά λίγο πριν ανοίγει την καρδιά της στον παπά Μιχάλη ο οποίος προσπαθεί να της δώσει δύναμη και κουράγιο.

Δείτε επίσης – Σασμός Spoiler: Παγίδα θανάτου στον Λευτέρη! Ο Οδυσσέας ξεσκεπάζει την κρυφή του ταυτότητα

Η Αργυρώ αγχωμένη από τη συμπεριφορά του Σταύρου, ρωτά τη Στέλλα ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις τους, τη στιγμή που ο μπάρμπα-Μήτσος συνειδητοποιεί πως κάτι πολύ σοβαρό συμβαίνει ανάμεσα στον γιο του και την Αργυρώ.

 Η Καλλιόπη προειδοποιεί τον Ευθύμη να σταματήσει να ασχολείται με την οικογένειά της, όμως βλέπει ένα αρκετά σκληρό πρόσωπο του Φαρμάκη που δεν περίμενε.

Σασμός – Ποια σκηνή σχολίασε έντονα απόψε το Twitter;

Οι χρήστες του Twitter δεν σταμάτησαν να σχολιάζουν στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης πως ο Ευθύμης δεν θα έπρεπε να τα βάλει με την Καλλιόπη καθώς δεν την ξέρει καλά την Καπετάνισσα!

Δείτε τα καλύτερα tweets  που συγκέντρωσε η ομάδα του FTHIS.GR:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ