Σασμός – Γιώργος Αμούτζας: “Ο Νικηφόρος υποψιάζεται πως η μητέρα του έχει εραστή…”

Στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” μίλησε ο Γιώργος Αμούτζας.

Ο νεαρός ηθοποιός που υποδύεται τον “Νικηφόρο” στην δραματική σειρά του Alpha “Σασμός“, ανέφερε πως θα δούμε πολλές ανατροπές στα επόμενα επεισόδια.

«Όταν ξεκίνησαν τα γυρίσματα ένιωσα από την πρώτη στιγμή ότι η συγκεκριμένη δουλειά θα πάει καλά. Διάβασα κατευθείαν το βιβλίο του κυρίου Πετρουλάκη, κατάλαβα ποιος είναι ο ρόλος, πόσο τραγικός ήρωας είναι ο Νικηφόρος. Πόσα πράγματα θα υποστεί, θα περάσει από 40 κύματα. Είναι η μία ανατροπή μετά την άλλη. Η ιστορία εξελίσσεται πολύ γρήγορα, δεν κάνουμε κύκλους γύρω από τα ίδια θέματα. Ο Νικηφόρος είναι τραγικός ήρωας γιατί μονίμως συμβαίνουν τραγικά γεγονότα, τα οποία οι υπόλοιποι θα γνωρίζουν, ο κόσμος θα το γνωρίζει, όπως και αρκετοί χαρακτήρες της σειράς και ο ίδιος δεν θα μάθει την αλήθεια ποτέ.

Υπάρχουν χαρακτήρες που γνωρίζουν για τον δολοφόνο του Στεφανή, πιθανόν να είναι πολύ κοντά στον Νικηφόρο. Και ο Νικηφόρος όχι απλά δεν υποψιάζεται κάτι, δεν πάει το μυαλό του και δεν θα το μάθει ποτέ. Αυτό για μένα είναι ο ορισμός του τραγικού ήρωα. Στον Σασμό θα δούμε ανατροπή πάνω στην ανατροπή. Ο Νικηφόρος υποψιάζεται ότι η μητέρα του έχει εραστή», είπε ο Γιώργος Αμούτζας.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ