Σάκης Ρουβάς: Μετέτρεψε το σπίτι του σε λούνα παρκ για χάρη των παιδιών του! (Φωτογραφία)

Τον δικό του τρόπο βρήκε ο Σάκης Ρουβάς προκειμένου να διασκεδάζει μαζί με τα τέσσερά του παιδιά τις ημέρες του lockdown που πρέπει να βρίσκονται τις περισσότερες ώρες της ημέρας κλεισμένοι στο σπίτι.

Ο καταξιωμένος καλλιτέχνης που αυτό το διάστημα τον απολαμβάνουμε μόνο ως κριτή στο The Voice και η σύζυγός του, Κάτια Ζυγούλη αφιερώνουν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας τους στην Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάνδη και τον Απόλλωνα.

Μάλιστα, ο Σάκης Ρουβάς αποφάσισε να μοιραστεί ένα στιγμιότυπο από τα παιχνίδια που αρέσει σε εκείνον και στον Αλέξανδρο Ρουβά.

Για την ακρίβεια, παραδέχτηκε ότι για χάρη των παιδιών του, ο διάσημος ποπ σταρ του ελληνικού πενταγράμμου μετέτρεψε το σαλόνι του σπιτιού του σε λούνα παρκ!

«Αφού τα λούνα παρκ είναι κλειστά… φέρνουμε το λούνα παρκ στο σπίτι! Αλέξανδρος vs Μπαμπάς και… για να δούμε ποιός από τους δυο μας είναι αυτός που θα πετύχει τους περισσότερους στόχους σήμερα; Μαντέψτε το σκορ! Διασκεδάζουμε σπίτι και δημιουργούμε αναμνήσεις», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σάκης Ρουβάς και μοιράστηκε με τους θαυμαστές του μία φωτογραφία από τα παιχνίδια με τον γιο του, Αλέξανδρο.

Δείτε τη φωτογραφία που μοιράστηκε ο Σάκης Ρουβάς στο Instagram: 

Σάκης Ρουβάς: Μετέτρεψε το σπίτι του σε λούνα παρκ για χάρη των παιδιών του! (Φωτογραφία)

 

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ